.

.

Crysdaralovebi Комплект за баня С Мрамор Фигура, стойка за Електрическа четка за зъби, Комплект за Баня, Тава, Стъклена Чаша за четка за зъби, препарат за съдове, Комплект А?

Crysdaralovebi Комплект за баня С Мрамор Фигура, стойка за Електрическа четка за зъби, Комплект за Баня, Тава, Стъклена Чаша за

BGN 3.00

Наличност
На склад

Комплект за баня С мрамор модел, Държач за електрическа четка за зъби, Комплект за баня, Тава, Стъклена чаша за четка за зъби, препарат за съдове, Комплект аксесоари за баня Материал : смола.Е интелигентно устройство : Не. Номер на модел : 101002. Характеристика : Екологично чист.Комплект за баня С мрамор модел, Държач за електрическа четка за зъби, Комплект за баня, Тава, Стъклена чаша за четка за зъби, препарат за съдове, Комплект аксесоари за баня. Материал : смола.Е интелигентно устройство : Не. Номер на модел : 101002. Характеристика : Екологично чист.Комплект за баня С Мрамор Модел, държач за електрическа четка за зъби, комплект за баня, Тава, Стъклена чаша за четка за зъби, препарат за съдове, комплект аксесоари за баня.

Опции за продукта

Свързани продукти