.

.

Градински Знамена за котки от Деня на майката, 12x18 Инча, Двустранни, най-добра котка за майки с Божур, Малки, Двор Знамена, Подарък за майка си и баба си, Пролетта укра?

Градински Знамена за котки от Деня на майката, 12x18 Инча, Двустранни, най-добра котка за майки с Божур, Малки, Двор Знамена, Подарък

BGN 2.00

Наличност
На склад

Размер на хартата : Градински флаг "Happy Mother' s Day Котка" е малък размера на градинатаПодходящ за повечето стандартни градински флагштоков. (ПОСТАВКА ЗА ХАРТАТА/ПОЛЮС В КОМПЛЕКТА НЕ са включени).Двупосочен : Селска флаг за Деня на майката двустранен, с участието на най-добрите сезонни мама-котка с цветя, отпечатани от двете страни, той е цветен, ярък.Здрава чул : Изработени от незаличим в колата чул, която е устойчива на атмосферни влияния, както и на uv / избледняване, прошита двойни шевове от всички страни, така че тя да издържа на слънце, от пролетта до лятото.Един незабравим подарък : като приятен подарък на майка ми-баба възпоменателен флаг е идеален за захващане на повечето флагштоков, палуби, тераса или веранда, поздрави гостите от вашата входна врата и създаване на очарователни декоративни елементи за всеки тераси, двор, поляна или на градина.Вие ще получите 1 малка напитка за добре флаг Ден на майката за празнична градина. (Поставка за хартата/полюс в комплекта не са включени). Размер : приблизително 12x18 инча /дупка от 2,5 инча. Тегло : 1,87 унция. Материал : здрава чул. Стил : Сезонен дизайн за всеки ден от месеца. Препоръчителни приложения : Външен интериор.В комплекта са включени : 1 Малка градина флаг честит и щастлив месец.

Опции за продукта

Свързани продукти