.

.

Модул с L293D Такса разширяване Щит на Двигателя с Такса за управление на двигателя, която е Съвместима с Arduino UNO Arduino Mega 2560 Duemilanove Diecimila 2 бр.

Модул с L293D Такса разширяване Щит на Двигателя с Такса за управление на двигателя, която е Съвместима с Arduino UNO Arduino Mega 2560

BGN 2.00

Наличност
На склад

ฅฅ Такса за разширяване на L293 D motor drive shield - това е често използван модул тип на двигателя за постоянен ток, който използва чип 293 D с малък ток на драйвера на двигателя за постоянен токКонтакти направени съвместими с Arduin, което също улеснява ентусиастите бърза разработка на базата на Arduin. ฅฅ До 4 двупосочни двигатели за постоянен ток, с индивидуален 8-битово избор на скорост (по този начин, резолюция от около 0,5%).До 2 стъпкови двигатели (однополярных или биполярни) с единична намотка, с двойна намотка, променлив или микростепенными. ฅฅ 4-канален H-мост : чипсет L293 D осигурява 0,6 А в мост (връх 1,2 А) със защита от термично прекъсване, може да се движи, двигатели с напрежение от 4,5 до 12 Век ฅฅ 2 свързване на серво 5 В "хоби", свързани към избрания таймер Arduino с висока резолюция - без нерви!Тествана съвместимост с Мега, Diecimila и Duemilanove. ฅฅ Arduino - отлична отправна точка за електроника, а с моторно щит, той също може да се превърне в добра подреден платформа за роботика и мехатроника.Модул с двигателя на L293 D е напълно функционален дизайн за моторни щит, който ще може да осигури енергия много проекти, от прости до средна трудност. ฅฅ Такса за разширяване на L293 D motor drive shield - това е често използван модул тип на двигателя за постоянен ток, който използва чип 293 D с малък ток на драйвера на двигателя за постоянен ток.Контакти направени съвместими с Arduin, което също улеснява ентусиастите бърза разработка на базата на Arduin. ฅฅ До 4 двупосочни двигатели за постоянен ток, с индивидуален 8-битово избор на скорост (по този начин, резолюция от около 0,5%).До 2 стъпкови двигатели (однополярных или биполярни) с единична намотка, с двойна намотка, променлив или микростепенными. ฅฅ 4-канален H-мост : чипсет L293 D осигурява 0,6 А в мост (връх 1,2 А) със защита от термично прекъсване, може да се движи, двигатели с напрежение от 4,5 до 12 Век ฅฅ 2 свързване на серво 5 В "хоби", свързани към избрания таймер Arduino с висока резолюция - без нерви!Тествана съвместимост с Мега, Diecimila и Duemilanove.

Опции за продукта

Свързани продукти