.

.

Метални Закачалки YQ WHJB, Тежкотоварни Назъбени Закачалки за дрехи с Нескользящим PVC Покритие, ултра-Тънки и Компактни Закачалки за костюми за палта, ризи, Зелени, 10 б?

Метални Закачалки YQ WHJB, Тежкотоварни Назъбени Закачалки за дрехи с Нескользящим PVC Покритие, ултра-Тънки и Компактни Закачалки

BGN 3.33

Наличност
На склад

Сверхпрочный материал - Здрава конструкция от тежки метали здраво се е вкопчил и не се огъва, като по-евтини дървени и пластмасови закачалки Нескользящее винилови настилки предпазва дрехите от изпадане. Издръжлив дизайн с насечками - Очерченная линия на раменете на закачалки за рокли помага дрехите да запази първоначалната си форма, запазвайки издатини на раменете. на раменете си и има 2 точно изрязан силует за окачване на ризи и рокли на спагети презрамки.Спестяване на пространство - Тези стандартни закачалки са с ултра тънък дизайн, който ще ви помогне да увеличите пространството на шкафа, което го прави чист и организирани!Можете също така да спести време на Одевании, тъй като можете бързо и лесно да намерят Своите дрехи.Многофункционални закачалки - Идеална за палто, костюм, сако, пуловери, шалове, шалей, колани, сутиени, вратовръзки и т. най-високо качество - Нашите силни организаторите за закачалки Гарантирано издържат многократно използване!Чудесно за подаръци на близките си по специални поводи като housewarming и сватби. ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Сверхпрочный материал - Здрава конструкция от тежки метали здраво се е вкопчил и не се огъва, като по-евтини дървени и пластмасови закачалки. Нескользящее винилови настилки предпазва дрехите от изпадане. Издръжлив дизайн с насечками - Очерченная линия на раменете на закачалки за рокли помага дрехите да запази първоначалната си форма, запазвайки издатини на раменете. на раменете си и има 2 точно изрязан силует за окачване на ризи и рокли на спагети презрамки.Спестяване на пространство - Тези стандартни закачалки са с ултра тънък дизайн, който ще ви помогне да увеличите пространството на шкафа, което го прави чист и организирани!Можете също така да спести време на Одевании, тъй като можете бързо и лесно да намерят Своите дрехи.Многофункционални закачалки - Идеална за палто, костюм, сако, пуловери, шалове, шалей, колани, сутиени, вратовръзки и т. най-високо качество - Нашите силни организаторите за закачалки Гарантирано издържат многократно използване!Чудесно за подаръци на близките си по специални поводи като housewarming и сватби.

Опции за продукта

Свързани продукти