.

.

TBUDAR Рафтове за обувки 7-Слойный Многофункционален Рафтове за обувки, Домашен Вертикални Стелажи за съхранение с отделение за съхранение на обувки и 1 чекмедже Рафт?

TBUDAR Рафтове за обувки 7-Слойный Многофункционален Рафтове за обувки, Домашен Вертикални Стелажи за съхранение с отделение за съхранение

BGN 3.33

Наличност
На склад

Стилен и изчистен стил, подходящ за всеки дом декорации, подходящи за фоайе, коридор, спалня и т, Многофункционален дизайн за съхранение : може да се постави заедно с ключовете, книги, чанти и бижута, да се създаде удобно и лесно жизнено пространство.Удобен дизайн, който увеличава височината на клон, ви позволява да сложиш обувки на висок ток и обувки.Висококачествен лист с плътно уплотненными ръбове изглажда ръка и предотвратява появата на драскотини; стилен и креативен дизайн прави живота по-удобен.Влага и пыленепроницаемая основа, влага, пыленепроницаемая и окачена, по-ефективна защита на обувки.Стилен и изчистен стил, подходящ за всеки дом декорации, подходящи за фоайе, коридор, спалня и т., Многофункционален дизайн за съхранение : може да се постави заедно с ключовете, книги, чанти и бижута, да се създаде удобно и лесно жизнено пространство.Удобен дизайн, който увеличава височината на клон, ви позволява да сложиш обувки на висок ток и обувки.Висококачествен лист с плътно уплотненными ръбове изглажда ръка и предотвратява появата на драскотини; стилен и креативен дизайн прави живота по-удобен.Влага и пыленепроницаемая основа, влага, пыленепроницаемая и окачена, по-ефективна защита на обувки.Това е чудесен декор за хол, спалня, кухня и etc.Name : поставка за обувки Цвят : кафяв, натурален, бял Материал : дървени панели Размер : 80 см * 24 cm * 101 см /85 см. * 24 cm * 105 см (дължина * ширина * височина) Инсталация : необходима монтаж на Място на употреба : входно антре, спалня, кабинет, хол и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В комплекта не са включени елементи, различни от щанд за обувки, показан на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти