.

.

Черно strike съвет Utoolmart, 1/2-инчов Комплект ударни накрайници Drive T55 Torx, Хроммолибденовая стомана, Инструмент за ремонт на края бита дължина 78 мм, 1 бр.

Черно strike съвет Utoolmart, 1/2-инчов Комплект ударни накрайници Drive T55 Torx, Хроммолибденовая стомана, Инструмент за

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Размери】-1/2-инчов жак за с, на върха T55 torx, с обща дължина 3,07 инча (78 мм) 【Материал】- Хромомолибденовая стомана осигурява отлична издръжливост и здравина при всяко ударном движение; Затемненная обработка на повърхността осигурява допълнителна защита от ръжда и корозия. 【Скосени дизайн】 - Скосени краища плавно се поставят в главата на устройството, чрез намаляване на износването. 【Отвор за закрепване】 - Индивидуална конструкция на основата с отвор за закрепване осигурява допълнителна сигурност за сметка на настаняване в него предсрочни закрепване за стабилност при движение със силен въртящ момент. 【- Добри инструменти】 - Размери са в гнездата си за лесно четене и по-бързо разпознаване.Използвайте с храповиком за подобряване на скоростта на затягане на крепежни елементи с torx. 【Размери】-1/2-инчов жак за с, на върха T55 torx, с обща дължина 3,07 инча (78 мм). 【Материал】- Хромомолибденовая стомана осигурява отлична издръжливост и здравина при всяко ударном движение; Затемненная обработка на повърхността осигурява допълнителна защита от ръжда и корозия. 【Скосени дизайн】 - Скосени краища плавно се поставят в главата на устройството, чрез намаляване на износването. 【Отвор за закрепване】 - Индивидуална конструкция на основата с отвор за закрепване осигурява допълнителна сигурност за сметка на настаняване в него предсрочни закрепване за стабилност при движение със силен въртящ момент. 【- Добри инструменти】 - Размери са в гнездата си за лесно четене и по-бързо разпознаване.Използвайте с храповиком за подобряване на скоростта на затягане на крепежни елементи с torx.Гнездо за ударния длета Utoolmart Характеристика на продукт * Произведени от висококачествена хромирана стомана за издръжливост и дълготрайност на употреба.* Затемненная обработка на повърхността за допълнителна защита от ръжда и корозия.* Контакти с отвор за закрепване са предназначени за използване със системи щифтове и запечатване на пръстените за надеждно задържане на контакт.

Опции за продукта

Свързани продукти