.

.

Спрей за лечение на разширени вени 2 ЕЛЕМЕНТА, Спрей За лечение на разширени Вени, Спрей за Лечение на разширени Вени, Средство за Лечение на разширени Вени на Крака?

Спрей за лечение на разширени вени 2 ЕЛЕМЕНТА, Спрей За лечение на разширени Вени, Спрей за Лечение на разширени Вени, Средство

BGN 2.67

Наличност
На склад

Спрей за лечение на разширени вени Veinhealing : Специално разработен успокояващ спрей от разширени вени едновременно подобрява тонуса на кожата и я овлажняваЕфективно охлажда и облекчава умора, тежест и болки в краката; намалява отоците, умората и напрежението в краката.Спрей за лечение на разширени вени Vein Healing : Спрей за лечение на разширени вени, която ви дава възможност да имате по-гладка и по-ясна крака, без да се притеснявате за това, че носите или какви видове дейности са ангажирани. Чудо-спрей от разширени вени, които придават на кожата еластичност и да я направят по-млад!.Спрей от разширени вени Veinhealing : При продължително прилагане на спрей от разширени вени на краката е предназначен за дълбоко успокоение на въздействието върху гърба, врата, коленете, бедрата, раменете, лактите, ставите и мускулите.Начин на приложение - След измиване на областта, да бъдат нанасяне на чиста вода, използвайте спрей или масажен крем, да се разпределят равномерно по кожата, или можете да ги използвате заедно. Спрей за лечение на разширени вени на краката : Билков спрей от разширени вени е подходящ за хора с васкулитом и разширени вени; по подобен начин. дълго стои или седи. продължително носене на високи токчета или модерен грим.Начин на използване : 1. Подгответе продукт. Равномерно спрей два-три пъти на крак 3. Масаж на 2-3 минути до пълното усвояване. Перфектен резултат при продължително използване не по-малко от 6 седмици.Нетно съдържание : 30 мл.

Опции за продукта

Свързани продукти