.

.

Великден лента от Зебло Ribbli-Розово/Синьо /Лавандула/Яблочно-зелена /Жълта /Оранжева Метална Лента 1,5 x 6 инча цветове, Само на 30 Метра, Великден лента за Diy, Венци, Опак?

Великден лента от Зебло Ribbli-Розово/Синьо /Лавандула/Яблочно-зелена /Жълта /Оранжева Метална Лента 1,5 x 6 инча цветове, Само на

BGN 1.67

Наличност
На склад

【РАЗМЕР】 лента с ширина 1-1 / 2 инча, на 5 ярда във всеки един свитък, на 6 ролки в пакетЦенен пакет, без сонда. 【КАЧЕСТВО】 е Изработена от изкуствена джутового материал, който е по-твърд, отколкото плат, и не избледняват лесно.С еднакъв цвят и текстура и от двете страни.Качеството на изработка с мека желязна тел от двете страни на краищата, удобно придават форма и се фиксира. 【ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Мрежестите краища правят тази лента, идеална за големи banta, венци, подходящи за украса на улиците, великденски декорации и партита. 【ДИЗАЙН】 Класически цвят винаги ще е на мода!Подходящи за всички творчески или декоративно начинание, за който може само да се мисли. 【RIBBLI】 се Ангажира да предоставя висококачествени продукти и услуги.Отличен избор за всички форми на изкуство и занаяти. 【РАЗМЕР】 лента с ширина 1-1 / 2 инча, на 5 ярда във всеки един свитък, на 6 ролки в пакет.Ценен пакет, без сонда. 【КАЧЕСТВО】 е Изработена от изкуствена джутового материал, който е по-твърд, отколкото плат, и не избледняват лесно.С еднакъв цвят и текстура и от двете страни.Качеството на изработка с мека желязна тел от двете страни на краищата, удобно придават форма и се фиксира. 【ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Мрежестите краища правят тази лента, идеална за големи banta, венци, подходящи за украса на улиците, великденски декорации и партита. 【ДИЗАЙН】 Класически цвят винаги ще е на мода!Подходящи за всички творчески или декоративно начинание, за който може само да се мисли. 【RIBBLI】 се Ангажира да предоставя висококачествени продукти и услуги.Отличен избор за всички форми на изкуство и занаяти.Качествен набор от лента ленти от зебло Ribbli идеално място за създаването на проекта "Направи си сам" : голям лък, венец, рана от лента. подходящ за украса на улиците, Великден, фермерска къща и партита.Класическа жичен лента винаги е по-удобен.

Опции за продукта

Свързани продукти