.

.

Kisangel Една Чаша Чашки 20pcs Мини По Халба Пластмасови Чашки, Малки Винени Чаши, Чаши за Наздравици Дегустация Чашата Малки Чашки Вечерни Чаши за Уиски Дегустация на ви?

Kisangel Една Чаша Чашки 20pcs Мини По Халба Пластмасови Чашки, Малки Винени Чаши, Чаши за Наздравици Дегустация Чашата Малки Чашки

BGN 1.33

Наличност
На склад

Тези украшения за мини-чаши се използват за украса на вашите занаяти собствените си ръце, или като снимки propsan подарък за тези хора, които се занимават с мини-неща, или ги правят със собствените си ръце.Много компактен размер, лесно да се държат и да се движат, здрав и декоративни храсти, странен и забавен.чаши за лимончелло от прозрачна сърдечна чаша.Може да се използва като детска играчка, мини-украса, декори за фотография, аксесоари за занаяти собствените си ръце. децата играят в хранителни играчки.Изработен е от висококачествен материал, устойчив на абразия и практичен за използване, компактен и подходящ за игри на деца. мини-чаша за напитки.Тази мини-чаша изглежда реалистично благодарение на деликатни дизайн и доброто качество на производство. мини-прозрачна чаша.Елегантен и красив, достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди в де или занаяти собствените си ръце. подпори за мини чаши.Описание 20pcs Мини-една чаша за Пластмасови чаши за Малки чаши за вино Чаши за наздравици Дегустация чашата Малки чашки Вечерни чаши за уиски Дегустация на вина Мостри на продуктите Характеристики - Цвят : прозрачен;- Размер : 4.18 инча; Материал : пластмаса; Опаковка включва 20 х мини чаши.

Опции за продукта

Свързани продукти