.

.

Utoolmart 5 бр. Дълга Слама Четка За почистване на Тел от Неръждаема Стомана, Спирала, Четка за електрическа тръба, Инструмент За почистване на Метална тръба От Неръждае?

Utoolmart 5 бр. Дълга Слама Четка За почистване на Тел от Неръждаема Стомана, Спирала, Четка за електрическа тръба, Инструмент За

BGN 5.81

Наличност
На склад

【Размери】 - Обща дължина : 300 мм / 12 инча; Работна дължина на четката : 100 мм / 4 инча; Работна ширина на четката : 8 мм / 0,3 инчаЗдрава стоманена четина за почистване. 【Материал】-Жично материал от неръждаема стомана, не е податлив на корозия, не е деформиран, има добра еластичност и не е податлива на загуба на коса, спирала четина, отличен достъп до вътрешната страна, което прави миенето на ясни и задълбочени. 【Функция】 - Ефективно почистване и финишная обработка на трудно достъпни места, като например вътрешни диаметри, цепка, резбовани повърхности и други трудно достъпните райони.Почистване на Автомобилни Части, Пистолети, Лабораторно оборудване, Водачи за Клапани, Водни помпи и т. 【Лесна употреба】 - Всички четки са удобни примка на края на дръжката, която може да се затвори, когато тя не се използва, или да го прикачите към пръстена за ключовете за безопасно съхранение. 【Широко приложение】- Телена тръбна четки са добър почистващ препарат за почистване на интервалите между секции на парни радиатори, и прилепва плътно един до друг, но добре са работили, премахване на всички видове старата боя, мръсотия, прах и т., Четка за почистване на тел от неръждаема стомана Utoolmart, Четка за спирала тегло на тръбата, Инструмент за почистване на Четки от метална тръба от неръждаема стали1. Проектиран за лесен достъп в тесни дупки и ограничени пространства, използвани в правоъгълни шлифовъчни машини. Подходящ за почистване на стоманени детайли, механизми, недовършени метални части, петна от боя, специална корозия, без да вредят на повърхности или за малки части. Четки, изработени от стомана, метална дръжка е здрава и трайна, може напълно да се очисти от ръжда и детайли.Пръстен на края на дръжки за захващане . Новаторски дизайн спирала телени възли за тясна повърхност и прецизно премахване на чеп, ръжда, спрей и бои, климатик и подготовка на повърхността. Общо приложение : почистване на автомобилни части, пистолети, лабораторно оборудване, водачи за клапани, водни помпи и т.

Опции за продукта

Свързани продукти