.

.

Стяжной каишка Fafeicy с храповиком, Стяжной колан от Полиестер с Ширина 50 мм, с Двойно J-образно една кука от Неръждаема Стомана, за автомобилния Товарен багаж (5 м (16,4 ф?

Стяжной каишка Fafeicy с храповиком, Стяжной колан от Полиестер с Ширина 50 мм, с Двойно J-образно една кука от Неръждаема

BGN 15.59

Наличност
На склад

Колан от полиестер : С ширина 50 мм и голяма дължина на колан от полиестер с механизма на палеца може да се използва за теглене на различни стокиДвойни куки : Оборудвани с двойни J-образна лети куки, колан с механизма на палеца надеждно улавя товар и лесно да падне.Широко приложение : Колан с механизма на палеца е разрешено за определяне на изделия по време на транспортиране, преместване, превоз, съхранение и т. Неща от полиестер : Каишка с механизма на палеца е изработена от полиестер, оборудван храповым на една кука от неръждаема стомана се отличава с висока якост, която да е надеждна при връчване на дърпане.Здрава носеща : Стяжной каишка с храповиком притежава висока носеща способност, гарантираща стабилна и надеждна опъване.Колан от полиестер : С ширина 50 мм и голяма дължина на колан от полиестер с механизма на палеца може да се използва за теглене на различни стоки.Двойни куки : Оборудвани с двойни J-образна лети куки, колан с механизма на палеца надеждно улавя товар и лесно да падне.Широко приложение : Колан с механизма на палеца е разрешено за определяне на изделия по време на транспортиране, преместване, превоз, съхранение и т. Неща от полиестер : Каишка с механизма на палеца е изработена от полиестер, оборудван храповым на една кука от неръждаема стомана се отличава с висока якост, която да е надеждна при връчване на дърпане.Здрава носеща : Стяжной каишка с храповиком притежава висока носеща способност, гарантираща стабилна и надеждна опъване.Как да използвате : 1. Закачете куката на колана към единия край на пратката; 2. На другия край включете в храповик обтягане; 3. Дръпнете нагоре и надолу, за да се съберат на въжето; 4. Стиснете предпазител на дръжката и лесно го махнете.Спецификация : Тип на продукта : Колан с механизма на палеца Материал изделия : полиестер.Материал храпового куката : Неръждаема стомана Ширина на продукта : прибл. 50 мм / 2 инча (ръчно измерване на грешка е ± 2 мм /0,1 инча (прибл.

Опции за продукта

Item Type:
Ratchet Tie Down Strap
Product Material:
Polyester. 
Ratchet Hook Material:
Stainless Steel 
Product Width:
Approx. 50mm / 2in (There is a ±2mm / 0.1in (approx.) error in manual measurement)
Package List:
1 x Ratchet Hook:
1 x Tie Down Strap:

Свързани продукти