.

.

EVAHOM [2] Силиконови калъфи за многофункционално мултимедийно дистанционно управление PDP Gaming Xbox Series X |SXbox OneXbox, Водоустойчив капак One, Противоскользящий устойчив на уд?

EVAHOM [2] Силиконови калъфи за многофункционално мултимедийно дистанционно управление PDP Gaming Xbox Series X |SXbox OneXbox, Водоустойчив

BGN 1.33

Наличност
На склад

★ 【Защитни капаци за дистанционно управление на PDP】 Специално предназначени за многофункционално мултимедийно дистанционно управление PDP игри, Xbox Series X| S/Xbox One/Xbox Media (забележка : дистанционно управление PDP в комплекта не е включена!) ★ 【Цялостна защита за дистанционно управление на PDP】 Усъвършенстван силиконов калъф с дебел слой, голяма цялостна защита и омекотяване на дистанционното управление PDP, предпазва го от надраскване и удари. ★ 【Практичен дизайн】 Решетеста дизайн отзад не само украсява с дистанционно управление, но и осигурява здраво захващане на дистанционното управление, за предотвратяване на случайно падане.Откриващата се на капака на дистанционното управление не само е лесен за инсталиране и отстраняване, но и осигурява пълен достъп до всички бутони и функции. ★ 【Свети в тъмното】 Зелени и сини силиконови калъфи са способни да светят в тъмното, което позволява лесно да се намери дистанционно управление. ★ 【Надеждно сервизно обслужване】 Ако в рамките на един месец да срещнете някакви проблеми или не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас свободно. ★ 【Защитни капаци за дистанционно управление на PDP】 Специално предназначени за многофункционално мултимедийно дистанционно управление PDP игри, Xbox Series X| S/Xbox One/Xbox Media (забележка : дистанционно управление PDP в комплекта не е включена!). ★ 【Цялостна защита за дистанционно управление на PDP】 Усъвършенстван силиконов калъф с дебел слой, голяма цялостна защита и омекотяване на дистанционното управление PDP, предпазва го от надраскване и удари. ★ 【Практичен дизайн】 Решетеста дизайн отзад не само украсява с дистанционно управление, но и осигурява здраво захващане на дистанционното управление, за предотвратяване на случайно падане.Откриващата се на капака на дистанционното управление не само е лесен за инсталиране и отстраняване, но и осигурява пълен достъп до всички бутони и функции. ★ 【Свети в тъмното】 Зелени и сини силиконови калъфи са способни да светят в тъмното, което позволява лесно да се намери дистанционно управление.

Опции за продукта

Свързани продукти