.

.

Balacoo Диспенсер за вода за птици - 2 бр. Ясла За Птици Диспенсер за вода За Птици, Пластмасови Пиенето За Птици Контейнер За Вода Банка Ясла за Гълъби съд за Вода за Кле?

Balacoo Диспенсер за вода за птици - 2 бр. Ясла За Птици Диспенсер за вода За Птици, Пластмасови Пиенето За Птици Контейнер За Вода

BGN 3.00

Наличност
На склад

Безопасен, чист, лесен и удобен начин за осигуряване на птици с вода, носи огромно удобство по-удобен и лесен за почистване. Пиенето за домашни любимци 2 елемента, еко-пластмаса, без миризма, осигурява по-чиста вода за вашата птици.Висококачествен пластмасов материал, безопасен, без мирис, стабилен и издръжлив.Когато сте готови да излезете на улицата, изсипете пълен с вода в тази бутилка, тогава не трябва да се тревожи за проблема с пиенето на птици.Описание Това е пияч за домашни любимци, която е изработена от материал, безопасни и трайни за домашни любимци, и ще осигури добри условия за пиене.Дизайн с три дупки може да помогне на птиците е по-добре да се пие.Подходяща за малки птици, като папагал, гълъб и т., Особености - Цвят : бял - Материал : пластмаса Размер : 24, 00 X12, 00 X12,00 см. / 9, 43 X4, 72 X4, 72 инча - Капацитет : 1 л-2 елемента пиенето за домашни любимци, еко-пластмаса, без миризма, осигурява повече чиста вода, за да си птици.- Когато сте готови да излезете, изсипете пълен с вода в тази бутилка, тогава не трябва да се тревожи за проблема с пиенето на птици.-Висок клас пластмаса, безопасен, без мирис, стабилен и издръжлив.- Безопасен, чист, прост и удобен начин за подаване на вода за птиците, която осигурява голямо удобство.- по-удобен и лесен за почистване.В комплекта са включени 2 поилки за птици.

Опции за продукта

Свързани продукти