.

.

10 бр. Набор от Тренировки за нокти, Електрически Пилочки за нокти от Вольфрамовой Стомана, Тренировка за Дизайн на нокти, Маникюр, Почистване, Премахване на Мъртват?

10 бр. Набор от Тренировки за нокти, Електрически Пилочки за нокти от Вольфрамовой Стомана, Тренировка за Дизайн на нокти, Маникюр, Почистване,

BGN 3.33

Наличност
На склад

☆ В една кутия съдържа 10 бр тренировки с различни размери и форми, за да се улесни полировку нокти е необходимо. ☆ Тренировки за нокти са изработени от висококачествена вольфрамовой стомана, притежават добра устойчивост на износване, висока здравина, дълъг живот, са безопасни и надеждни. ☆ Универсален размер, подходящ за повечето електрически пилочек за нокти, аксесоари за маникюрно-педикюрного салон. ☆ С пълни функции, независима опаковката и удобно да переноске.Комплект глави за полиране на нокти, разработен за сверлильного машина за нокти, отговарящи на вашите нужди. ☆Удобна шлайфане и полиране, висока ефективност, стабилна производителност.Професионално тренировка за сверлильного машина за нокти, подходящ за домашна употреба, в маникюрном магазин. ☆ В една кутия съдържа 10 бр. тренировки с различни размери и форми, за да се улесни полировку нокти е необходимо. ☆ Тренировки за нокти са изработени от висококачествена вольфрамовой стомана, притежават добра устойчивост на износване, висока здравина, дълъг живот, са безопасни и надеждни. ☆ Универсален размер, подходящ за повечето електрически пилочек за нокти, аксесоари за маникюрно-педикюрного салон. ☆ С пълни функции, независима опаковката и удобно да переноске.Комплект глави за полиране на нокти, разработен за сверлильного машина за нокти, отговарящи на вашите нужди. ☆Удобна шлайфане и полиране, висока ефективност, стабилна производителност.Професионално тренировка за сверлильного машина за нокти, подходящ за домашна употреба, в маникюрном магазин.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Тренировка за нокти Материал : вольфрамовая стомана Количество : 10 бр. Подходящи : за дома, маникюрного салон и т. Списък на пакетите : 10 x Тренировка за нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти