.

.

Електронна Запалка, USB-Акумулаторна Запалка С едно Докосване Запали, USB-Запалка За Зареждане, Креативна Ветрозащитная Плазмена Запалка за Свещи, Индикаторът за зах?

Електронна Запалка, USB-Акумулаторна Запалка С едно Докосване Запали, USB-Запалка За Зареждане, Креативна Ветрозащитная Плазмена

BGN 6.82

Наличност
На склад

Показатели време, запалки, Usb, стоп-светлините мигат при ниско зареждане на батерията за защита на батерията, индикатори за зареждане, выключаются при пълно зарежданеНе поставяйте запалка във вода или други течности.Тази запалка ветрозащитная, но не и водоустойчива.Не е подходящ за деца под 8 години.Това е електрическа запалка, а не играчка.Запалка е впръскване на продукта, въпреки, че тя е напълно заредена, преди да замине, но времето за транспортиране повече, ние не можем да бъдем сигурни, че все още е напълно заредена, когато сте получили.Моля, проверете запалката на колата при получаване, ако в зажигалке няма електричество, напълно заредете я преди първата употреба. 【Запалване на пръстови отпечатъци】Двустранен запалка ново поколение с функция сензорна индукция за запалване.Ви не трябва да Кликнете на бутона с пръсти, просто трябва да се допрете до него, за да се Запали, което прави запалването по-лесно, бързо и удобно.Традиционната запалка Изисква, за да може през цялото време да кликват върху бутона за запалване, за да го светна. 【Индикатор за зареждане на батерията】Обновена версия на електронна дъга, запалки идва с индикатор за капацитет на батерията, в него има четири сини точки, които показват капацитета на батерията.Той ще ви напомня, когато си по-лека трябва да се зарежда по всяко време.Полезна и удобна традиционна запалка ще Ви Кажа, че трябва да се Зарежда, когато Дъга Изляза. 【Usb акумулаторна и е за многократна употреба】 Пратката се доставя с Usb кабел за зареждане, функция бързо зареждане Usb, подходящ за универсално зарядно Usb 2.Може да се зарежда от лаптоп, кола, контакти, захранване и т. Не се притеснявайте за това, че е свършило горивото, това е удобно, чисто и ще ви спести пари. 【Usb акумулаторна и е за многократна употреба】 Пратката се доставя с Usb кабел за зареждане, функция бързо зареждане Usb, подходящ за универсално зарядно Usb 2.Може да се зарежда от лаптоп, кола, контакти, захранване и т. Не се притеснявайте за това, че е свършило горивото, това е удобно, чисто и ще ви спести пари. 【Предпоставка включва】 1 Х електронни лампи, 1 х USB кабел акумулаторна запалка с елегантен дизайн, компактен размер 3,14 "х 0,94 х 0,35". Можете да ги поставите в портсигар.Не създава пламък. Забележка : Само за прикуривания обикновените цигари, разпалване и т. 【Запалване на пръстови отпечатъци】Двустранен запалка ново поколение с функция сензорна индукция за запалване.Ви не трябва да Кликнете на бутона с пръсти, просто трябва да се допрете до него, за да се Запали, което прави запалването по-лесно, бързо и удобно.

Опции за продукта

Свързани продукти