.

.

Бразилски Вирджински Къдрава Пряка Човешка Коса 3 връзки с Дантелен закопчалка 4x4 Virgin Снопове от Човешки Косъм Яки Със Свободната част от затваряне (20 22 24 + 18 инча)

Бразилски Вирджински Къдрава Пряка Човешка Коса 3 връзки с Дантелен закопчалка 4x4 Virgin Снопове от Човешки Косъм Яки Със Свободната

BGN 2.67

Наличност
На склад

?1 Материал на косата : 100% Необработени греди бразилски девствени човешки косъм, бразилски патици от девствени човешки косъм, натурален черен цвят. Качество на косата : да Не падат, без въшки, машинен двойна патици, много издръжливи, могат да се изправи, завиты, обесцвечены и подредени като вашата собствена коса.Тегло и дължина на косата : 95 ~ 105 g / китка, 3 връзки в комплект, лейси закопчалката : 25-50 г / бр., няколко варианта, 8-28 инча. Грижа за косата : Дълбоко климатик е много полезно за косата.Продължавайте да миете главата си един / два пъти в седмицата.Това запазва косата мека, здрава и хидратирана.При добри грижи те могат да се продължи не по-малко от 1 година. Време за доставка : ние ще изпратим на косата в продължение на 24 часа, в рамките на 2-3 работни дни те ще пристигнат тук.Благодаря ви за съвет, ние винаги сме готови да ви обслужим.Имаме собствена фабрика, така че е по-евтино, отколкото в търговски дружества.Косата е добър произход, идеални за коса, внесени от Бразилия.Приемат се индивидуални поръчки.Съсредоточете се върху качествени, 100% бразилски естествени човешки косата без животински и синтетични косми.Всички косми са изработени квалифицирани работници по модерна технология.ние имаме над 10 години опит, така че, моля, не се притеснявайте, доверете ни се и няма да бъдете разочаровани.Изискан горния патици.Плътни и закръглени краища.Не спутывается, не добри. Размер на швейцарската дантела 4x4.Прозрачен цвят на дантела.Закопчалката на свободната част.Аккуратная и плътна, здрава защитна лента ръчна изработка. Измийте и кондиционируйте на косата с хидратиращ средства за грижа за косата не по-рядко от един път на 1-2 седмици. Не лежеше, не се боядисват и не обесцвечивайте на косата твърде често или твърде много, в противен случай косата може лесно оставете да изсъхне, да се бърка или повредиться. Лежеше утюжком, когато го носите.Използвайте температурния режим в рамките на 150 ° C. Моля, постепенно да се повиши температурата.

Опции за продукта

Свързани продукти