.

.

Коледна Вязаная шапка за бебе, Топла Зимна шапка, Детски Вязаная шапчица-Бини, Миличка шапка на дядо коледа с помпоном за момчета и Момичета, Плътна и топла мека шап?

Коледна Вязаная шапка за бебе, Топла Зимна шапка, Детски Вязаная шапчица-Бини, Миличка шапка на дядо коледа с помпоном за момчета

BGN 3.37

Наличност
На склад

Еластичната закопчалката ?Вязаная шапчица Дядо БИНИ - Нашата коледна шапчица-бини за деца, изпълнена в класически червено-бял цвят, с приятен помпоном и прост стил е нова тенденция на зимния сезон и на Коледа. ? ДЕТСКА топла зимна шапка - детска вязаная шапка на Дядо Коледа с помпоном прости цветове и ниско тегло ще стоплят вашето дете в много студено време. Основни и универсални фасоны са подходящи за зимни дрехи на детето си и в студено време. ? Мек и приятен за кожата материал - Шапчица Дядо Бини е изработена от висококачествена плетиво, прежди и памук помпона, мека и еластична, за да расте заедно с детето си, нашата детска зимна шапка удобно в чорап и ще окаже натиск върху главата на детето си, като запазва топлината. ? За размер-Един размер подходящ за повечето деца 0-3 години, 5,9*7,48 инча/15*19 см (ширина * височина), нашата шапчица с помпоном притежава силна еластичност, можете да я разпъне, за да е по-добре облегать на главата на бебето, не се чувства на тясно.Пакетът включва : 1 бр. детска вязаная шапчица Дядо-Мраз. ? СЛУЧАИ на използване на - Нашата коледна вязаная капачка отлично подходящ за активни занимания и ежедневна употреба, най-добрите подаръци за вашето дете през зимата, също така е идеално за празнични костюми за бебета, подпори за детска фотография, коледни партита, на Деня на Свети Валентин, рожден ден и т., Еластична закопчалката. ?Вязаная шапчица Дядо БИНИ - Нашата коледна шапчица-бини за деца, изпълнена в класически червено-бял цвят, с приятен помпоном и прост стил е нова тенденция на зимния сезон и на Коледа. ? ДЕТСКА топла зимна шапка - детска вязаная шапка на Дядо Коледа с помпоном прости цветове и ниско тегло ще стоплят вашето дете в много студено време. Основни и универсални фасоны са подходящи за зимни дрехи на детето си и в студено време. ? Мек и приятен за кожата материал - Шапчица Дядо Бини е изработена от висококачествена плетиво, прежди и памук помпона, мека и еластична, за да расте заедно с детето си, нашата детска зимна шапка удобно в чорап и ще окаже натиск върху главата на детето си, като запазва топлината. ? За размер-Един размер подходящ за повечето деца 0-3 години, 5,9*7,48 инча/15*19 см (ширина * височина), нашата шапчица с помпоном притежава силна еластичност, можете да я разпъне, за да е по-добре облегать на главата на бебето, не се чувства на тясно.Пакетът включва : 1 бр. детска вязаная шапчица Дядо-Мраз.

Опции за продукта

Свързани продукти