.

.

Комплект за ремонт на винт вратата хардуер FIREFLYWEB за ремонт на силен пост за най-страхотните решения за Демонтированной врата на панти, Ремонт на повредени винт - Ко?

Комплект за ремонт на винт вратата хардуер FIREFLYWEB за ремонт на силен пост за най-страхотните решения за Демонтированной врата

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Как да поправите винтовую вратата】 Изстрел пантите са една от най-честите проблеми, с които собствениците на жилища трябва да се изправи в рамките на срока на експлоатация на своите мебели или дървени вратиЕДИНСТВЕНИЯТ начин да поправите сорванную вратата. 【Спаси вратата си, спасителят на живот】Ако горната линия отслабна толкова, че вратата провисла, че дупките за винтове в течение на сорвались и една линия беше невъзможно да се закачите на вратата косяке.Разочарование поради това, че панти и винтове крилото на замъка с течение на времето да се прибира или да се износва, че трябва да се смени. 【Ви избави от необходимостта обрамлять нова врата 】 Лесно коригирайте изтръгната винтове, панти на вратата ще бъде лесно се отварят и затварят. Откъснато винт коригирайте за броени минути. 【Лесна инсталация 】 обзавеждане за защита на винт врати FIERFLYWEB можете да зададете за няколко минути, всичко, което ви трябва, е да пробие. комплект за ремонт на панти - това е много надеждно определяне на наетото рамката на вратата.Наистина препоръчвам за ремонт. 【Високо качество на обслужване на продукта】 Комплекти за ремонт на винтови отвори FIREFLYWEB могат значително опростяване на вашата врата.Отлично решение за духаше дупки за винтове в оса.Моля, запознайте се с тях!. 【Как да поправите винтовую вратата】 Изстрел пантите са една от най-честите проблеми, с които собствениците на жилища трябва да се изправи в рамките на срока на експлоатация на своите мебели или дървени врати.ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да поправите сорванную вратата. 【Спаси вратата си, спасителят на живот】Ако горната линия отслабна толкова, че вратата провисла, че дупките за винтове в течение на сорвались и една линия беше невъзможно да се закачите на вратата косяке.Разочарование поради това, че панти и винтове крилото на замъка с течение на времето да се прибира или да се износва, че трябва да се смени. 【Ви избави от необходимостта обрамлять нова врата 】 Лесно коригирайте изтръгната винтове, панти на вратата ще бъде лесно се отварят и затварят.

Опции за продукта

Свързани продукти