.

.

DOITOOL 6 Бр. Шарнирные Кутия Панти Шарнирные Панти на гардероби и врати Кафене Панти за Салунов Кутия Панти Двойно действащи Панти за Шкафове Панти От Неръждаема Стом?

DOITOOL 6 Бр. Шарнирные Кутия Панти Шарнирные Панти на гардероби и врати Кафене Панти за Салунов Кутия Панти Двойно действащи Панти

BGN 31.07

Наличност
На склад

Панти от неръждаема стомана : Определете къде искате да поставите на панти, выровняйте и ги маркирайте, след това задайте подходящ начинКонтур за кабинет : Пружина линия е изработена от материал от неръждаема стомана, в сребърен цвят, не е лесно ръжда, срок на годност.Пружина на линия : тя може да бъде за врати кафене в салона, бар врати, стелажи и swing вратата на магазина.Панта за врата : Подходящ за люлка на врати от различни материали.Пружинен шарнир - това е твърдост.Можете да го използвате известно време.Панта с двойно действие : пружинен шарнир използва пружинен принцип за прилагане на функции за автоматично затваряне на врати.Панти от неръждаема стомана : Определете къде искате да поставите на панти, выровняйте и ги маркирайте, след това задайте подходящ начин.Контур за кабинет : Пружина линия е изработена от материал от неръждаема стомана, в сребърен цвят, не е лесно ръжда, срок на годност.Пружина на линия : тя може да бъде за врати кафене в салона, бар врати, стелажи и swing вратата на магазина.Панта за врата : Подходящ за люлка на врати от различни материали.Пружинен шарнир - това е твърдост.Можете да го използвате известно време.Панта с двойно действие : пружинен шарнир използва пружинен принцип за прилагане на функции за автоматично затваряне на врати.Осъществяване списък 6 x Панти Характеристики - Размер : 9,00 X6,50 X2,00 см / 3,54 X2,55 X0,79 инча Мебели за дома контур. - Материал : Панти за вратата суинг кафе от неръждаема стомана. - Цвят : Сребро завъртане на врата на панта. - Пружинен шарнир използва принципа на пружини за прилагане на функции за автоматично затваряне на врати, самозакрывающейся. - Пружинен шарнир е изработен от материал от неръждаема стомана, в сребърен цвят, не е лесно ръжда, срок на служба на пружинен шарнира. - Регулиране на крепежный болт, можете да инсталирате пружинную линия в различни позиции крепежни отвори и регулира еластичността на линия, за да се постигне скорост на затваряне на въртяща се панта на вратата.

Опции за продукта

Свързани продукти