.

.

Коледни Чорапи SUNYPLAY, 4 опаковки 18-Инчови Трикотажни Чорапи с Голяма Кабел, Декорация за Празничната партита (4 х бели)

Коледни Чорапи SUNYPLAY, 4 опаковки 18-Инчови Трикотажни Чорапи с Голяма Кабел, Декорация за Празничната партита (4 х бели)

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Набор от коледни чорапи】 4 опаковане на коледни чорапи, всеки коледен отглеждане е с дължина около 16 см и ширина 4,72 инчаВ големи коледни чорапи дантела достатъчно място за подаръци, дайте на децата си едно незабравимо тръпката от откриването на красивия отглеждане, напълнен големи изненади!Коледни чорапи голям размер са подходящи за окачване на украшения. 【Възли коледни чорапи】 Нашите възли коледни чорапи, изработени от висококачествени класически трикотаж.Вязаный модел "кабел" придава чулкам красива форма, а модел на плетене в стил обрат създава усещане за топлина.Всички подробности са изключително обработват, са идеални за пълнене на различни подаръци. 【Коледна украса】 Красиви коледни украси за отглеждане лесно да се мотае на държачи за отглеждане или каминную дъска на стената, на вратата.Персонални коледни чорапи, ще донесат на семейството си приятна атмосфера на празника. 【Идеалният коледен подарък】 добре Обмислен дизайн, достатъчно голямо пространство за печат на малки подаръци, бонбони, близалки, подарък картички, играчки и т. Коледни чорапи на едро - страхотни подаръци за вашето дете, насладете се на атмосферата на Коледа. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ако нещо се обърка с набор от коледни чорапи SUNYPLAY, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се направи това е точно за вас!. 【Набор от коледни чорапи】 4 опаковане на коледни чорапи, всеки коледен отглеждане е с дължина около 16 см и ширина 4,72 инча.В големи коледни чорапи дантела достатъчно място за подаръци, дайте на децата си едно незабравимо тръпката от откриването на красивия отглеждане, напълнен големи изненади!Коледни чорапи голям размер са подходящи за окачване на украшения. 【Възли коледни чорапи】 Нашите възли коледни чорапи, изработени от висококачествени класически трикотаж.Вязаный модел "кабел" придава чулкам красива форма, а модел на плетене в стил обрат създава усещане за топлина.Всички подробности са изключително обработват, са идеални за пълнене на различни подаръци.

Опции за продукта

Свързани продукти