.

.

ANGDEST Super BROS N64 Контролер SNES (Холограма) (Комплект от 2) Премия Водоустойчив Винил за Лаптоп, Аксесоари за телефон, Шлем, автомобилни стъкла, Брони, Чаши, Чаши, Украса за ?

ANGDEST Super BROS N64 Контролер SNES (Холограма) (Комплект от 2) Премия Водоустойчив Винил за Лаптоп, Аксесоари за телефон, Шлем, автомобилни

BGN 10.20

Наличност
На склад

Залепваща основа за външно нанасяне - Изрязана по форма и предварително прикрити преносим лентаИзработен от висококачествен винил Oracle Sign, предназначено да гарантира, че елементите може да продължи до 6 години.НАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ : ЧЕРНО, СИНЬО, ЗЛАТНО, ЗЕЛЕНО, РОЗОВО, ЧЕРВЕНО (бордо), БЯЛ, ТЪМНО СИНЬО, ЛАЗУРНО-СИНЬО.Монтаж на винилови стикери е много проста, тъй като към тях са приложени пълните инструкции. 100% ГАРАНЦИЯ за удовлетворение : Ако по някаква причина не сте доволни, ние с радост ще ви възстановим парите си в пълен размер - моля, свържете се с нас за повече поддръжка на клиенти.Ние искаме да бъдем сигурни, че вие сте на 100% доволни от нашите продукти, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. гаранция за 100% удовлетвореност на КЛИЕНТА Доставка : При по-късни поръчки (повече от 48 часа от датата на изпращане на електронна поща) ще получите 100% от първоначалната стойност на поръчката.Продукт : Има ли проблем с качеството на поръчаната от вас стока, не е достатъчно стока или ви доставили не е този продукт?Ние безплатно ще замени стока при следващата ни доставка във вашия регион или когато продуктът ще бъде достъпен.Цена : горди Сме, че предлагаме качествени продукти на справедливи и конкурентни цени.Нищо не ни прави по-щастливи, отколкото един доволен клиент!ТАБЛИЦА с РАЗМЕРИ на стикери и лепенки за прозорци на коли : препоръчително е с размер 5 "– 14". Зависи от колата и места за настаняване.Стикери за лаптоп : препоръчителният размер 3-6 см, стикери за Ipad или таблет : препоръчителният размер 3-5 см, стикери за Iphone или мобилни телефони : препоръчителният размер на 1,8 – 3 инча, етикети за пощенски кутии : широчина от 6 до 7 инча. Зависи от размера на пощенската кутия.Етикети на халби за бира : от 3 см до 4. Варира в зависимост от размера на чаши бира.Стикери за чаши за пиене, от 1,8 до 3,5". Варира в зависимост от размера на чаши.Стикери за чаши за кафе-от 1,8 до 3,5".

Опции за продукта

Свързани продукти