.

.

Гуми changer Скоба за Борда на Автомобила, Гуми за камиони, гуми changer Скоба за страна, Инструмент За Центъра на Падане, Универсален Инструмент За смяна на Джанта, Асисте?

Гуми changer Скоба за Борда на Автомобила, Гуми за камиони, гуми changer Скоба за страна, Инструмент За Центъра на Падане, Универсален Инструмент

BGN 1.67

Наличност
На склад

❤【Че това е】 - Скоба за борда на шиномонтажного металообработващи машини - полезен инструмент за монтаж и демонтаж на гуми, както и инструмент за директно дестинация за удобство на работа ❤【Защо ви е необходимо】 - Битумен инструмент за промяна гуми е толкова ефективен, колкото ако друг човек подсматривал за другата страна на борда, докато се трупат шина за закрепване върху главата на една гума променя.Това спестява значително време и може да се предотврати увреждане на борда на гуми и джанти в резултат на прекомерно натоварване. ❤【Спестете повече време】 - Скоба за джанта гуми може да ви спести повече време и да се предотврати увреждане на борда на гуми и джанти от прекомерен стрес.Продуктът е подходящ за повечето колела и гуми. ❤【Е изработен от нейлонового полимер】 -Инструмент за поставяне на скоби за гуми могат да издържат известно злоупотреба, но при това да не се разваля и не вреди на колела.Прост, но необходим инструмент при замяна на тези трудно монтируемых спущенных гуми.Буталото на този инструмент подпружинен, така че след инсталирането той ще остане на място по време на монтаж на гуми. ❤【Че ще получите】 - Вие ще получите 1 скоба за борда на шиномонтажного станка HERCHR и 12 месеца гаранция от услуга за поддръжка на клиенти HERCHR.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤【Че това е】 - Скоба за борда на шиномонтажного металообработващи машини - полезен инструмент за монтаж и демонтаж на гуми, както и инструмент за директно дестинация за удобство на работа. ❤【Защо ви е необходимо】 - Битумен инструмент за промяна гуми е толкова ефективен, колкото ако друг човек подсматривал за другата страна на борда, докато се трупат шина за закрепване върху главата на една гума променя.Това спестява значително време и може да се предотврати увреждане на борда на гуми и джанти в резултат на прекомерно натоварване. ❤【Спестете повече време】 - Скоба за джанта гуми може да ви спести повече време и да се предотврати увреждане на борда на гуми и джанти от прекомерен стрес.

Опции за продукта

Свързани продукти