.

.

Стъргалка, за да се бритвенных остриета REEVAA, 4-инчов Инструмент за бритвенных ножове, Стъргалка, за да се секс с 10 бр. допълнителни Скребковыми остриета, Стъргалка за

Стъргалка, за да се бритвенных остриета REEVAA, 4-инчов Инструмент за бритвенных ножове, Стъргалка, за да се секс с 10 бр.

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Универсален инструмент за почистване на самобръсначки】Стъргалка, за да се бритвенных остриета, изработени от неплъзгащи пластмасови химикалки, гуми от алуминиева сплав и ножове от високо стоманаТой не само е подходящ за почистване с цел отстраняване на петна от лепило, стикери, ваденки, прозорци, на пода, метали и стъкло, но също така може да се използва за винил опаковки, оцветяването на прозорци, фолио за прозорци.Той също така може да изтриете етикети на столешницах. 【Ефективен стъргалка, за да се бритвенных остриета 】 Този инструмент за бритвенных остриета съдържа допълнителни метални остриета 10шт, нож с ширина 3.9 инча позволяват да почистите по-голяма площ, а ергономичният дизайн осигурява перфектно сцепление, а вие също можете да се облечете удължител в края на дръжката за почистване на труднодостъпни места, например, премахване на стари тапети от стените, старата боя с маси, мръсотия, от стъкло и плочки.Стъргало за самобръсначки ще ви помогне да работи по-бързо и по-добре. 【Лесни за използване инструменти за оцветяването на прозорци】Стъргалка, за да се бритвенного острието, широко използван за почистване на фолио за прозорци и предното стъкло, не се драска върху стъкло.Ножовете не се травмировали ръцете си, острието опаковани в обратната страна, моля, регулиране на посоката при използването му.Инструмент за бритвенного скрепер оборудван с предпазни капаци, когато той не се използва за осигуряване на безопасността. 【Лесна за съхранение и носене】 Тегло на този скрепер за секс е само 0,35 паунда, той е достатъчно малък, за да се побере в джоба или в случай на инструменти, а дизайн с отвори улеснява съхранение. Това е много удобно скребковый инструмент, използван както в дома, така и в кола и т. Ще откриете, че стъргало за бръснене е много удобен и ще донесе удобство в живота ви. 【Най-добрият избор за подарък】 Скребковый инструмент е идеален за премахване на винил, боклук, стикери, но също така е подходящ за отстраняване на стикери, етикети и бои със стъкло.

Опции за продукта

Свързани продукти