.

.

Египетският сандалово дърво - 1 унция

Египетският сандалово дърво - 1 унция

BGN 2.67

Наличност
На склад

Отразява ли твой а на тебе истинска?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас" Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат. Дълъг срок на служба .Не ерозира само след 15 или 20 минути.Ще видите, че качеството е страхотно; устойчивост - това е всичко, което ви трябва само ЕДНА КАПКА!Писма от купувачите ни информира, че при тях все още има бутилка attar десет години давност!И което е още по-важно, той все още мирише толкова вкусно, колкото и в деня, когато те са го получили!
. Вашите аромати на вкусни!
Ангельски Меркантильный, Евгений, ИЛИ
. Много вълнуващо отново да усетят нюансите на вашите масла.Те са най-добрите!
Л. (актриса, носител на няколко награди "Оскар"), Бевърли Хилс, Калифорния
. Аз се хвана на куката, след първата си покупка, аз купих масло в друг магазин и повече не се върна на египетския сандалово дърво, най-релаксиращ аромат, ползвам го всяка вечер в своята вана.Аз не знам как да ви благодаря!
Кимбърли Хейтц, Ласби, д-р на медицинските науки
. Гравюри същността на древния Кайро, базар, прекосяват камили, златни троны.Attar Bazaar Ви предлага Най-Скъпите и Ароматни Аттары от Тунис, Лахора, Делхи, Египет, Африка, Арабия, Судан и други Парфюми Столици на Света.Елегантен и изключително наситени аромати, а не просто случаен смес от етерични масла"Аттары - това е особен вид натурални 100% не съдържа алкохол парфюмерийни масла.Аттары известни и в Близкия Изток, Персия и Индия почти 2000 години, но все още като цяло не са на Запад.През последните 25 години аромати Attar Bazaar са се възползвали повече от 2 милиона доволни клиенти! За гарантиране на 100% удовлетворение!.

Опции за продукта

Свързани продукти