.

.

Декоративни Кутии За съхранение - Количката е с правоъгълна подплата Organizer000 Кошница За съхранение на Многофункционална Кутия с правоъгълна подплата, Органайзер з?

Декоративни Кутии За съхранение - Количката е с правоъгълна подплата Organizer000 Кошница За съхранение на Многофункционална

BGN 2.67

Наличност
На склад

【【БАМБУК КОШНИЦА за ДРЕХИ】 - Изработени от естествен бамбук, който е лек и дишащЕстествен и обикновен външен вид добре да украсят стаята си. 【【НАБОР от】 - Четири правоъгълни кошници с различни размери, предназначени за съхранение на различни предмети.Когато количката не се използват, те могат да се подредят един върху друг, за лесно съхранение. ➤【Размер】 - XXXL 15,7 "x11,8"x7,08"/XXL 14,96 "x11"x6,3"/ XL 13 "x9"x5,1"/ L 11,8 "x7,87"x4,7". ➤【СЪХРАНЕНИЕ】 - Бамбуковую количката може да се използва за съхранение на чаршафи, одеала, детски играчки и много други теми. 【【Широкото използване на】 - Кошница се на вашия работен плот, спалня, хол, килер, нощното шкафче, на рафтове или на друго място в дома.Ако спадате към типа хора, които се интересуват от Природата, средиземноморски стил, японски минимализъм, бамбук декор или всичко, което другите хора може да звучи просто, тогава сте попаднали на адрес.Тези бамбукови кошници за съхранение, ще стане прекрасно допълнение към вашия спокоен домашен декора!.Най-отличителната черта на нашите кошници за съхранение - четири различни размера в един вид.Спалня, хол, стая за измиване, външна врата и т. се Движат подкладочная тъкан непрекъснато се почиства количката.Използвайте ги един комплект за цялото семейство.Не ви ли се струва, че някаква мръсни дрехи у дома - това е малко мърляв?Имате нужда от количка за дрехи, детски играчки и така нататък?Ако това е така.Имате нужда от такава Кошница за съхранение.Те се намират в личния живот.Количката е атрактивен външен вид. спалня, баня, кола или пералня и повече пространство, което искате.

Опции за продукта

Свързани продукти