.

.

Норвежки флаг 3x5 Норвежки знамена Двустранни Външни Тежкотоварни Националните флагове от 3-слойного Толстой Нейлонового Материал с 2 Метални люверсами и реда 4 ред?

Норвежки флаг 3x5 Норвежки знамена Двустранни Външни Тежкотоварни Националните флагове от 3-слойного Толстой Нейлонового Материал с 2 Метални

BGN 13.30

Наличност
На склад

[Издръжлив] ⭐Флаг на Норвегия на открито е направена от 3 слоя по-дебела и тежка найлонов плат с 4 реда на шева в края, него не е лесно да скъсам силен вятър [Добре направено]⭐Двустранен графика норвежки знамена лесно да се чете от двете страни, както и ярки цветове не изчезват, те издържат на въздействието на слънце, вятър и атмосферни влияния. [2 Здрави месингови]⭐Удебелена холщовая наставка с две здрави месингови люверсами за окачване.Здрава писта по периметъра на хартата, добре проектирана и здрава. [Чудесен подарък]⭐Цвят от двете страни ярки, норвежки знамена размер 3x5 могат да се противопоставят на слънцето, вятъра и непогоде.Можете да получите много комплименти, и ако получи това.Това е подарък за себе си, можете да публикувате флаг на закрито, на открито, на стената, в колата, на лодката, тя също може да бъде най-добрият подарък за вашите приятели и семейство. [Гаранция]⭐ Бърза доставка by !! Ние винаги подкрепяме флаг, вашето удовлетворение е нашата късмет и мотивация.Моля, бъдете сигурни в покупката!ако имате някакви въпроси, безусловно възстановяване и върни парите. [Издръжлив] ⭐Флаг на Норвегия на открито е направена от 3 слоя по-дебела и тежка найлонов плат с 4 реда на шева в края, него не е лесно да скъсам силен вятър. [Добре направено]⭐Двустранен графика норвежки знамена лесно да се чете от двете страни, както и ярки цветове не изчезват, те издържат на въздействието на слънце, вятър и атмосферни влияния. [2 Здрави месингови]⭐Удебелена холщовая наставка с две здрави месингови люверсами за окачване.Здрава писта по периметъра на хартата, добре проектирана и здрава. [Чудесен подарък]⭐Цвят от двете страни ярки, норвежки знамена размер 3x5 могат да се противопоставят на слънцето, вятъра и непогоде.Можете да получите много комплименти, и ако получи това.Това е подарък за себе си, можете да публикувате флаг на закрито, на открито, на стената, в колата, на лодката, тя също може да бъде най-добрият подарък за вашите приятели и семейство.

Опции за продукта

Свързани продукти