.

.

Комплект ръчен пневматичен пистолет DEWALT 5 бр. (с връх на тръбата на Вентури, гумен фитил, адаптер и фитил за помпане на игла) (DXCM035-0036)

Комплект ръчен пневматичен пистолет DEWALT 5 бр. (с връх на тръбата на Вентури, гумен фитил, адаптер и фитил за помпане на игла)

BGN 3.33

Наличност
На склад

Конструкция от с сплав е здрав и устойчив на корозияГумен накрайник предпазва повърхността от повреда.Выдувной пистолет е подходящ за почистване на пода в гаража или верстака.Разход на изхода = 23 SCFM при 100 паунда на квадратен инч (гума съвет); 27 SCFM при 100 паунда на квадратен инч (съвет на Вентури). Вътрешен въздух NPT диаметър 1/4 инча.Комплект бластване пистолет De Walt Pro от 5 части, идва със стандартен выдувным пистолет и набор от дюзи за различни приложения.Използвайте выдувной пистолет за почистване на пода в гаража, верстака и други помещения.Използвайте игли и дюзи за надувания играчки за басейна, спортни топки и надуваеми матраци.Гумен накрайник предпазва повърхността от повреда.В комплекта са включени выдувной пистолет, гумен връх, връх на тръбата на Вентури, надуваеми иглата и адаптер за игла.

Опции за продукта

Свързани продукти