.

.

Устойчивост на терминал гуми JUXINICE CAN 120 Ω D-SUB 9-ПИНОВ конектор RS323 с последователен вход Мъж-жена Adatper (адаптер CAN DB9 - 10 бр.)

Устойчивост на терминал гуми JUXINICE CAN 120 Ω D-SUB 9-ПИНОВ конектор RS323 с последователен вход Мъж-жена Adatper (адаптер

BGN 2.67

Наличност
На склад

Между пръстите терминал гуми CAN DB9, съответстващ на съпротива 120 Ω между изводи 2 и pin7, вградена машина за висока точност до 1%, мощност 1/4 ВатаОпределена връзка по шина CAN, ПИН2 - това е сигнал, L, PIN7 - това е сигнал, H. Допълнителното съпротивление от 120 Ω между изводи 2 и 7 се използва за филтриране на ехото-заглушаване от терминала на гуми и гарантира целостта на протокол за връзка;.Адаптер CAN BUS DB9 е Съвместим с PCAN, GC-CAN-USB, Peak-CAN, ZLG-USBCAN, VECTOR - CAN, Vechle SPYetc. повечето анализатори can на пазара;.Щепсела и да играе, без да се променя кабел, работа, много стабилна.Между пръстите терминал гуми CAN DB9, съответстващ на съпротива 120 Ω между изводи 2 и pin7, вградена машина за висока точност до 1%, мощност 1/4 Вата.Определена връзка по шина CAN, ПИН2 - това е сигнал, L, PIN7 - това е сигнал, H. Допълнителното съпротивление от 120 Ω между изводи 2 и 7 се използва за филтриране на ехото-заглушаване от терминала на гуми и гарантира целостта на протокол за връзка;.Адаптер CAN BUS DB9 е Съвместим с PCAN, GC-CAN-USB, Peak-CAN, ZLG-USBCAN, VECTOR - CAN, Vechle SPYetc. повечето анализатори can на пазара;.Щепсела и да играе, без да се променя кабел, работа, много стабилна.

Опции за продукта

Свързани продукти