.

.

Фен на корпуса на компютъра, 80-мм вентилатора за охлаждане на процесора, широко използван от 3-пинов конектор на ABS за шахтных тренировки (2000 об/мин)

Фен на корпуса на компютъра, 80-мм вентилатора за охлаждане на процесора, широко използван от 3-пинов конектор на ABS за шахтных тренировки

BGN 2.37

Наличност
На склад

Лесна инсталация : Този фен на компютърен корпус с диаметър 80 мм и се инсталира лесно и се свързва, спестявайки време и усилия 3-пинов конектор : Този процесора охладител е оборудван с 3-пинов конектор за подобряване на функцията за отвеждане на топлината по време на непрекъсната работа.Широка съвместимост : Този вентилатор за охлаждане на процесора, предназначени за по-малки сгради с КОМПЮТЪР, както и SSF, HTPC, сървъри, камери, захранвания, инвертори, автомобилни усилватели и друга електронна техника и компоненти.Здрав материал : Този вентилатор за охлаждане на компютъра е изработен от надеждни материал ABS, трайно и лесно да се прекъсне.Добра вентилация : Този на вентилатора за охлаждане на КОМПЮТЪР е оборудван с 7 остриета, които осигуряват по-висок въздушен поток и отлична вентилация. Широко съвместим : Този вентилатор за охлаждане на процесора, предназначени за по-малки сгради с КОМПЮТЪР, както и SSF, HTPC, сървъри, камери, захранвания, инвертори, автомобилни усилватели и друга електронна техника и компоненти. Добра вентилация : Този на вентилатора за охлаждане на КОМПЮТЪР е оборудван с 7 остриета, които осигуряват по-висок въздушен поток и отлична вентилация. Лесна инсталация : Този фен на компютърен корпус с диаметър 80 мм и се инсталира лесно и се свързва, спестявайки време и усилия. 3-пинов конектор : Този процесора охладител е оборудван с 3-пинов конектор за подобряване на функцията за отвеждане на топлината по време на непрекъсната работа. Здрав материал : Този вентилатор за охлаждане на компютъра е изработен от надеждни материал ABS, трайно и лесно да се прекъсне.Параметри : Тип на продукта : Вентилатор за охлаждане на процесора Материал : ABS Цвят : черен Област на приложение : в Корпуса на компютъра, мина тренировки, процесор и т. Размерът на рамката : около 80x80x25 mm /3,1 x 3,1 x 1,0-инчов (измерване на ръка, може да има отклонения) Разстоянието между монтиране дупки : прибл. 71,5 мм / 2,81 инча (измерване на ръка, може да има отклонения) Как да използвате : Инсталиране и использованиеспаковочный списък : 1 охлаждащ вентилатор xcpu4 x винт.

Опции за продукта

Item Type:
CPU Cooling Fan
Material:
ABS
Color:
Black
Scope of Application:
Computer Case, Mine Borers, CPU, Etc
Frame Size:
Approx. 80 x 80 x 25mm / 3.1 x 3.1 x 1.0in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Mounting Hole Distance:
Approx. 71.5mm / 2.81in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
How to Use:
Install and use:
Package List:
1 xCPU Cooling Fan:
4 x Screw:

Свързани продукти