.

.

Закачалки за сушене на дрехи Anzeho Малки Сгъваема Закачалка-клипове с 20 скоби за сушене на дрехи, Закачалка за бельо с клипове, Пластмасова Закачалка за дрехи, Закача?

Закачалки за сушене на дрехи Anzeho Малки Сгъваема Закачалка-клипове с 20 скоби за сушене на дрехи, Закачалка за бельо с клипове,

BGN 1.67

Наличност
На склад

Висококачествени материали : Закачалка за сушене на чорапи изработени от висококачествена пластмаса и дълготрайни система, тя е изключително здрава и трайнаЗажимная горловина с противоскользящими частици надеждно улавя дрехи, предотвратяване на падане.Сгъваем : Размерът на открито под формата на : 14,4 v "(Д) х 4,5" (Ш); Размер в сгънат вид : 7,2" (Д) х 4.1" (Ш) х 4,5" (В).Когато не се използва сушилня, лесно можете да го сгънете и се опаковат в собствената си чанта или куфар.Сушене под пълно ъгъл : въртящ се на 360 ° ветрозащитный кука, можете да лесно да се промени посоката на сушене, помага дрехите да получават повече слънце.Гъвкавост : Нашата закачалка за капково бельо може да се използва за закачване на дребни неща като чорапи, сутиени, гащи, шапки, бельо, кърпи за ръце, шалове, детски памперси и т. на Помещение включва : 2 опаковки преносими закачалки за дрехи с 20 скоби.Лек и подходящ за ежедневна употреба и пътувания.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен полипропилен материал с фини довършителни, той е траен и не е податлива на корозия. С 20 скоби, за да можете да се мотае много дрехи едновременно. Подходящ за чорапи, шапка, бельо и т. Ветрозащитный на куката може да бъде окачен на корниз за завеса за душ, прането на въже или закачалка за дрехи.It ще ви помогне бързо и лесно да се разложи на дрехи.Технически характеристики : Материал : пластмаса полипропилен Цвят : син, зелен. Размер : Приблизително 14,4 V" (Д) x4.5" (Ш); Размер в сгънат вид : 7,2" (Д) x4.Пратката включва : 2 × закачалка за дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти