.

.

Течна Веганская очна линия, цветен Неон молив за очна линия на очите, устойчив, водоустойчив, не размазывается, остър на върха, която изсъхва бързо, лесно се почиств?

Течна Веганская очна линия, цветен Неон молив за очна линия на очите, устойчив, водоустойчив, не размазывается, остър на върха, която

BGN 1.67

Наличност
На склад

【ИЗДРЪЖЛИВ 】 Устойчив на пот, не оставя петна, а неговата формула за удължено носене означава, че той наистина се придържа, не сползая и не отслаиваясь, докато не го отмиеТой остава перфектен през целия ден. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО 】 Бързо сохнущая, водоустойчиво, высокопигментированная формула, лесно се нанася и да се боядиса, естествена и удобна формула, която плавно пада, машина за висока точност на върха, който рисува ясна линия, интензивно оцветяване. 【Лесно се】 Лесно се отстранява очна линия с помощта на средства за отстраняване на грим или масло за грим, бързо и чисто, може никога да не се тревожите за пигментацията. 【Устойчиви на размазыванию и дълъг живот】 Высокопигментированный и устойчив за създаване на безупречно выглядящего покритие, безмилостни и устойчиви цветове ще запази вашия перфектен грим на очите през целия ден. 【Идеален подаръчен комплект за очна линия на очите】 12 бр. различни цветове-ярки, но не и скучна.Моливи за очна линия на очите на 12 цвята позволяват спестяване на пари при закупуване поотделно.Те са подходящи за лична употреба и за подарък.Това е идеален подарък за себе си, семейството си, любовници и приятели за Коледа, рожден ден, Свети Валентин, Хелоуин и други празници.

Опции за продукта

Свързани продукти