.

.

Балони за Хелоуин с Черепа - 30,2Златната топка от фолио С виртуален скелет, дата на Смъртта, една зловеща Украса За партита, Доставчик на JM Puri Mi 6 бр.

Балони за Хелоуин с Черепа - 30,2Златната топка от фолио С виртуален скелет, дата на Смъртта, една зловеща Украса За партита, Доставчик на

BGN 5.32

Наличност
На склад

Размери балон : 30,2 инча Съдържанието на балон JM Puri Mi на Хелоуин : 6 бр. реалистични балони с черепи.Качествени материали : Алуминиево фолио.Употреба : Хелоуин, деня на смъртта, коледна украса балони.Те лесно напомпани, добре задържат въздуха и задържат го за дълго.Това е прекрасен балони, както и креативен подарък за Хелоуин, за вашите приятели и домашни любимци.Размери балон : 30,2 инча. Съдържанието на балон JM Puri Mi на Хелоуин : 6 бр. реалистични балони с черепи.Качествени материали : Алуминиево фолио.Употреба : Хелоуин, деня на смъртта, коледна украса балони.Те лесно напомпани, добре задържат въздуха и задържат го за дълго.Това е прекрасен балони, както и креативен подарък за Хелоуин, за вашите приятели и домашни любимци.2" балони, пълни с въздух.

Опции за продукта

Свързани продукти