.

.

Калъф-паяк [3 в 1, разработени за Samsung Galaxy S22 Plus Case 5G, с 2 и с малко пари 【Защитно фолио за екран от закалено стъкло + защита на обектива на камерата】 [Защита от военен кл?

Калъф-паяк [3 в 1, разработени за Samsung Galaxy S22 Plus Case 5G, с 2 и с малко пари 【Защитно фолио за екран от закалено

BGN 8.49

Наличност
На склад

[Тънък дизайн и удобна дръжка] : Само за Samsung Galaxy S22 Плюс 5 ГРАМА 6,6 инча, разработен минимален обем за максимална защита, лесно се побира в джобаОбработена мека рама осигурява достатъчно сцепление, но не липнет. (!!!! Не за Samsung Galaxy S22, S22 Ultra ). [Военна защита от падане] : Корпусът е изработен от нови материали от Германия, покрита с модерен устойчив на надраскване и не желтеющим покритие, благодарение на което прозрачен корпус, винаги нов.Добра защита, тъй като не е тромава, амортизирующая ъглова конструкция, предназначена за отвеждане на силни удари. [2 опаковки протектори за екрана] : Защитно фолио за екрана поддържа разблокировку пръстови отпечатъци и е изработена от висококачествено закалено стъкло 9 H, защита на вашият мобилен телефон, на екрана твърд, но изключително тънък, удобен, а на пипане нищо не се чувстват на екрана.Гидрофобное и олеофобное покритие го предпазва от пръстови отпечатъци и замърсявания, като същевременно осигуряват превъзходно докосване, без използване на екрана и най-добрият визуален ефект. [2 опаковки калъфи за обективи камера] : Дайте възможност на 2 опаковки протектори за обектив на камерата от закалено стъкло, който ще предпазите вашият телефон на 100% и няма да се отрази на качеството на снимките. [Съвместимост и доживотна гаранция] : Този калъф поддържа безжично зареждане.Нашата философия е, за да обслужва всеки клиент.SPIDERCASE предоставя висококачествени продукти, а също и на професионални и задоволително обслужване, за да отговори на нуждите на клиентите.Независимо от това, което имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за защита на вашите права и интереси. 1 * Калъф Samsung Galaxy S22 Plus. 1 * Калъф Samsung Galaxy S22 Plus.Калъф-паяк за Samsung Galaxy S22 Plus, [Кристално чист, не желтеющий] [Защита от падане на военен проба] [Защитен слой от закалено стъкло за екран от 2 теми], тънък калъф за Samsung Galaxy S22 Plus, прозрачен.

Опции за продукта

Свързани продукти