.

.

DOITOOL Бутилка за гореща Вода под формата на гърне за Мед, Взрывозащищенная Топло, Преносим Силиконова чанта за топла Вода с Изображение на Мечка с Вязаным калъф - Раз?

DOITOOL Бутилка за гореща Вода под формата на гърне за Мед, Взрывозащищенная Топло, Преносим Силиконова чанта за топла Вода с Изображение

BGN 10.05

Наличност
На склад

Силиконов пакет за вода може да се използва като студен компрес при главоболие, спортни травми, повишена температура и намаляване на подуванеМека силиконова бутилка за гореща вода без мирис и е подходящ за рециклиране.С помощта на трикотажного своята практика да не се допуска пряк контакт гореща повърхност от кожата, което може да доведе до леки изгаряния.Чудесно за деца с висока температура или за намаляване на отока при незначителни травми.Той ще стоплят ви в студените дни, също така може да се използва като пакет с лед.Силиконов пакет за вода може да се използва като студен компрес при главоболие, спортни травми, повишена температура и намаляване на подуване.Мека силиконова бутилка за гореща вода без мирис и е подходящ за рециклиране.С помощта на трикотажного своята практика да не се допуска пряк контакт гореща повърхност от кожата, което може да доведе до леки изгаряния.Чудесно за деца с висока температура или за намаляване на отока при незначителни травми.Той ще стоплят ви в студените дни, също така може да се използва като пакет с лед.Описание на продукта Това топло с трикотажным калъф, изработени от силиконов материал, който не е с аромат и подходяща за рециклиране.Широк дизайн на устата, лесно се пълни с вода.ето мек трикотажный калъф, което предотвратява пряк контакт гореща повърхност с кожата и причинява изгаряния.Идеален за момичета, жени, дами употреба.Характеристики - Цвят : розов. - Материал : силикон. - Размер L : прибл. 23 x 9 и 6 x 5,2 виж - Размер S : около 17 x 9,3 x 5,4 виж - Мека силиконова бутилка за гореща вода без мирис и е подходящ за рециклиране. - Силиконов пакет за вода може да се използва като студен компрес при главоболие, спортни травми, повишена температура и намаляване на подуване. - С помощта на трикотажного своята практика да не се допуска пряк контакт гореща повърхност от кожата, което може да доведе до леки изгаряния. - Това е най-добрият подарък за приятели или семейства, бутилка с топла и студена вода могат да се използват в различно време на годината.

Опции за продукта

Свързани продукти