.

.

Cheeroyal 25 бр. макари за Шевни машини, Празни Метални Макари за Шиене с Футляром за Съхранение на Brother, Toyota, Singer, Janome (25 бр.)

Cheeroyal 25 бр. макари за Шевни машини, Празни Метални Макари за Шиене с Футляром за Съхранение на Brother, Toyota, Singer, Janome

BGN 3.19

Наличност
На склад

Количество : 25 опаковки на празни шпулек за шевни машини, удобни за продевании нишки и се използва, е достатъчно за ежедневна употреба и за замянаЗдрав материал : Шпулька за шевни машини изработени от неръждаема стомана, която е здрав и му е лесно да се съборят или да се деформира. Антикорозионна на повърхността : повърхността на шпульки е антикоррозийное и антивозрастное покритие, което няма да се отрази на нормалното използване, дори ако тя се намокри.Широко приложение : Метални шпульки са подходящи за повечето битови шевни машини.Като brother, toyota, singer, janome, kenmore и т. Удобство на съхранение : Идва с пластмасова вкара предавателна кутия, която предпазва шпульку от падане, която улеснява съхранението и переноску. Количество : 25 опаковки на празни шпулек за шевни машини, удобни за продевании нишки и се използва, е достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Здрав материал : Шпулька за шевни машини изработени от неръждаема стомана, която е здрав и му е лесно да се съборят или да се деформира. Антикорозионна на повърхността : повърхността на шпульки е антикоррозийное и антивозрастное покритие, което няма да се отрази на нормалното използване, дори ако тя се намокри.Широко приложение : Метални шпульки са подходящи за повечето битови шевни машини.Като brother, toyota, singer, janome, kenmore и т. Удобство на съхранение : Идва с пластмасова вкара предавателна кутия, която предпазва макарата от падане, което улеснява нейното съхранение и переноску.Спецификация : Цвят : сребрист Материал : неръждаема стомана размери : Диаметър 20 мм и височина 9 мм, вътрешен диаметър 7 мм Характеристика : 1. Достатъчно шпуль може да се използва в продължение на дълго време. Всяка макара с едно отделение, което е лесно да се премахват и се използва. Този стандартен набор от метални намотки работи гладко, като същевременно осигуряват правилното шиене.Пакетът включва : 1 x Пластмасова кутия за съхранение на 25 x Шпульки за шевни машини.

Опции за продукта

Color:
Silver
Material:
Stainless Steel
Size:
Diameter 20 mm, Height 9 mm, Inner Diameter 7 mm
Feature:
1. A sufficient number of bobbins can be used for a long time.:
2. Each bobbin with one compartments that easy to remove and use.:
3. This standard set of metal spools runs smoothly to ensure correct sewing.:
Package includes:
1 x Plastic Storage Box:
25 x Sewing Machine Bobbins:

Свързани продукти