.

.

Въртяща се Скоба Притежателя на камерата за шофиране Черен Пластмасов Метален Кола камера за огледала за обратно виждане Скоба за записи за управление на Въртящи ?

Въртяща се Скоба Притежателя на камерата за шофиране Черен Пластмасов Метален Кола камера за огледала за обратно виждане Скоба за записи

BGN 2.67

Наличност
На склад

Въртяща се скоба Е Въртящата се на 360 градуса поддържаща рамка на секретаря на шофиранеТитуляр камера за шофиране Практичен, надежден и лесен за употреба. Въртяща се скоба Позволява надеждно скривалище камера за запис на шофиране на кола зад огледалото за обратно виждане.Титуляр камера за автомобилни огледала за обратно виждане Той добре закрепени към огледалото за обратно виждане, не е нещо, което издънка, която понякога пада.Лесно се сваля и се регулира. Това е въртящата се на 360 градуса поддържаща рамка на секретаря на шофиране. Практичен, надежден и лесен за употреба. Той може да скриете камера видеорегистратора шофиране на кола зад огледалото за обратно виждане. Той добре закрепени към огледалото за обратно виждане, за разлика от нещастници, която понякога пада. Лесно се сваля и се регулира. Спецификация : Функции : Това е въртящата се на 360 градуса поддържаща рамка на секретаря на шофиране.Практичен, надежден и лесен за употреба.Той може надеждно да скрие камерата видеорегистратора шофиране на кола зад огледалото за обратно виждане.Той добре закрепени към огледалото за обратно виждане, не е нещо, което издънка, която понякога пада.Лесно се отстранява и се регулира. Параметри : Празна гайка Материал : метал, пластмаса (по желание) Цвят : черныйМатериал : пластмаса + металлподходит за : за видео YI Cam Списък на пакетите : 1 * Скоба за видеомагнитофона2 * Резервни дълги винты1 * Гумена шайба Забележка : Измервателна камера DVR фигура в комплекта не е включена.Не всяка кола може да бъде оборудвана с тези за монтиране на стена, тя трябва да се използва при следните две условия : Дължина на пръта, огледала за обратно виждане са не по-малко от 20 mm / 0,8 инча; Дебелината на пръта огледала е 17-30 мм / 0,7-1,2 инча.

Опции за продукта

Features:
It is a 360 degree rotating driving recorder support frame.:
Practical, reliable and easy to use.:
It can hide the car driving recorder camera well behind the rearview mirror.:
It fits well on the rearview mirror, not like the suction cup that sometimes falls off.:
It is easy to remove and adjust.:
Specification:
Blind nut material:
metal, plastic (optional)
Color:
Black
Material:
plastic + metal
Suitable for:
for YI Cam driving recorder
Package List:
1 * Driving recorder bracket:
2 * Spare long screws:
1 * Rubber washer:
Note:
The DVR meter camera in the figure is not included.:
Not every car can be fitted with this bracket, it must be used for the following two conditions:
Rear view mirror rod length or equal to 20mm / 0.8inch;:
The thickness of the mirror rod is between 17-30mm / 0.7-1.2inch.:

Свързани продукти