.

.

Стенни плоча ZILLSEA с двухпозиционным ключа и Двухпозиционной фаянс табела с 1 жак, Капачки за Ключове стенни фасунги за тумблера осветление, Контакти в контакта, Зав?

Стенни плоча ZILLSEA с двухпозиционным ключа и Двухпозиционной фаянс табела с 1 жак, Капачки за Ключове стенни фасунги за тумблера осветление,

BGN 9.63

Наличност
На склад

【Покритие от никел сатен завършени】 Покритие от никел сатен завършени съчетава добре с повечето стилове на оформяне, той е бърз и евтин начин за актуализиране или за допълване на интериора на вашия дом, переделав стенни панели 【Здрава настройки на стомана】 Метални стенни подплата, изработени от устойчив метал, предпазва електрическата мрежа от абразия и удар. 【Широко приложение】 Комбинирана конфигурация, достъпна за няколко ключове и контакти, като ротационен димер, превключвател, двухшпиндельная изход и т. 【Лесна инсталация】 Съответните винтове, които са включени, се изисква само една отверка, можете да изпълните сами за няколко минути. 【Спецификация】 6,77 "Ш * 4,88"В, 2 комплекта комбинирани стенни плочи и 10 подходящи винтове в пакет, гаранция до 1 година за надеждна употреба.Класическа метална стенни печка - това е стилен вариант, за обновяване на вашия дом икономичен начин.Той прави много повече, отколкото просто затваря електрически кутии, добавя изискан акцент на вашия дом, са използвани в хола, спалнята, банята, кухнята и т. Освен това, издръжлив и лесен дизайн също добре се съчетава с бизнес сграда.

Опции за продукта

Свързани продукти