.

.

За многократна употреба метални сламки от неръждаема стомана, Комплект от 12 соломинок ширина 0,24 инча за чаши капацитет от 16-30 мл, 6 Преки и 6 Извити, с 2 Четки за почис?

За многократна употреба метални сламки от неръждаема стомана, Комплект от 12 соломинок ширина 0,24 инча за чаши капацитет

BGN 21.82

Наличност
На склад

【12 соломинок за пиене, подходящи за чаши всякакъв размер】 : В този набор от соломинок ширина 0,24 инча включва 6 преки метални соломинок (10,5 "x2, 9,5", x2, 8,5"x2), 6 извити метални соломинок (10,5"x2, 9,5", x2, 8,5"x2), 2 четки за почистване соломинок и 1 пътен калъфИдеално за това, за да можете да се насладите на напитка, сок, лимонада, кафе, коктейл, чай с лед, капучино и т. 【Отлично качество И безопасност При използването】 : Метални сламки, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, не съдържат бисфенол А, нетоксични, без ръжда и послевкусия, те са много гладки, до него е хубаво докосване с устни и ръце. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ С помощта на 2 ДЪЛГИ четки ЗА почистване или средства за миене на съдове】 : Сламки за пиене, може да се мие в миялна машина, или да се мие с помощта на нашите 2 дълги найлонови четки за почистване, които са по-лесно и по-бързо да измие петната от соломинок от неръждаема стомана. 【ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН, кръгло всасывающее дупка】 : за Да предпазите устните си, ние сме приели кръгла конструкция всасывающего дупки.Кажете сбогом с лошо качество силиконови топчета, по-надеждни и лесни за употреба. 【Изберете ДРУГ, определени В съответствие С вашите нужди】 : Ние също така предлагаме сламени комплекти ширина 0,24 инча, ширина 0,31 инча и смесени цветове на сребро и дъги.Те могат да се срещнат почти във всички типове чаши.Можете да се насладите на подбрани в съответствие с вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти