.

.

LKYBOA 1000 мл на 1 Етап 3 клон на Обяд-бокс за Bento от слама, пшеница, Подходящи за микровълнова фурна, С лъжици и пръчици за хранене, Фланец Обяд-бокс (Цвят: B)

LKYBOA 1000 мл на 1 Етап 3 клон на Обяд-бокс за Bento от слама, пшеница, Подходящи за микровълнова фурна, С лъжици и пръчици

BGN 3.20

Наличност
На склад

100% чисто нов и високо качествоЯстие за закуски, произведени от хранително-вкусовата слама пшеница pp, то е полезно за здравето, безвреден за околната среда, практични и лесни за почистване.Цветна кутия за обяд.Кутия за обяд с офиси.Може да се съхраняват различни хранителни продукти, плодове и да се избегне разваляне между продуктите. 1000 мл на 1 Етап 3 клон на Обяд-бокс Bento Box от слама, пшеница, подходящи за микровълнова фурна, с лъжици и пръчици за хранене, фланец обяд-бокс. 1000 мл на 1 етап 3 клон на Обяд-бокс от слама пшеница Bento Box за готвене в микровълнова фурна с лъжици и пръчици за хранене Фланец ланчбокс Име на продукта : Ланчбокс Материал : пластмаса ПП + пшеница слама Размер : 20,5 * 13 * 7 cm Тегло : 260 г Опаковката включва : 1 * Ланчбокс 1 * Ложка1 * Пръчици за хранене Характеристики : 100% чисто нов и високо качество на 1.Ястие за закуски, произведени от хранително-вкусовата слама пшеница pp, то е полезно за здравето, безвреден за околната среда, практични и лесни за почистване. Цветна кутия за обяд. Кутия за обяд с офиси.Може да се съхраняват различни хранителни продукти, плодове и да се избегне разваляне между продуктите.Забележка : При разогревании в микровълнова печка задължително отстранявайте капака.

Опции за продукта

Свързани продукти