.

.

Jofefe 12 бр. мини-държачи за офицерски карти на премиум-клас от дърво и 24 бр. крафт картон за офицерски карти, мини-държачи за номера маса в селски стил, поставка за наст?

Jofefe 12 бр. мини-държачи за офицерски карти на премиум-клас от дърво и 24 бр. крафт картон за офицерски карти, мини-държачи

BGN 3.33

Наличност
На склад

√ Най-добрите комплекти, подходящи стил - 12 бр дървени държатели за карти и 24 бр. Държачи за карти идеално се съчетават с крафт-карти, така че можете да ги събере заедно и спести време за търсене на карти. √ Стил на естествено дърво - Тези мини-държачи за стаи в провинциален стил, изработени от истинско дърво с кора, създават деревенскую атмосфера и дават комплименти от гостите си. √ Мини-симпатичен размер, но с помощта на проучване - Мини размер в селски стил го прави хубаво и полезно, както и гладка повърхност позволява да се използват за изучаване на картички или снимки. √ Идеален за - Показване на номера на маси, карти с места за настаняване, снимки, снимки, таблици знаци, малки меню, се променят ценовите етикети, маркери за партита или сватбени бюра и така нататък. √ Чудесно за запис на неочаквани офис задачи; идеален за сватбени подаръци, годеж, годишнина парти, рожден ден, както и за душата на младоженци. държачи за карти от дърво premium и 24 бр. крафт картон за офицерски аксесоари, поставка за настолни стаи в провинциален стил, поставяне на указателни табели, притежателите на регистрирани карти за снимки на вашата сватба, парти, рожден ден.Характеристики : * Предназначена е за официални поводи, но достатъчно очарователен, за да го използвате всеки ден. * Идеален за сватбени тържества, кафенета, сватба, рожден ден, на Деня на благодарността, Коледа, годишнина, вечеря, тематични партита с помощта на дърво хотелско, ресторантско, кетъринг, булчински душ или други специални събития. * Мултифункционалност : нанасяне на етикети на маси за опресняване, стикери с надписи и цени на търговски маси, маркиране на сватбена маса, на дисплея отново хоствани на карти, разпределението на местата за гости, сервизни етикети, стикери, снимки, етикети, хартия и бележки.Параметри : Търговска марка : Дървен държач за карти Jofefe Размер : 1,4 "W x 1,2"В (това е мини размер, не е голям) Размер карти Kraft place : 3,5 "W x 2,0 Л Материал на притежателя за карта : висококачествено натурално дърво на Помещение включва : 12 притежателите на настолни карти 24 x картони Крафт place "Не се притеснявайте" Гаранция : Ако искате да си възвърне парите си по всяко време в рамките на 1 година от момента на покупката, не се притеснявайте.

Опции за продукта

Свързани продукти