.

.

Силиконови форми Houchu, Сладки 3D Свещи с Полярна Мечка, Силиконови Форми За Свещи за Ароматерапия, Форми за Сапуни Ръчно изработени Форми, за декор, Ръчни Художествен?

Силиконови форми Houchu, Сладки 3D Свещи с Полярна Мечка, Силиконови Форми За Свещи за Ароматерапия, Форми за Сапуни Ръчно изработени Форми,

BGN 3.90

Наличност
На склад

1 Тази мека и еластична силиконова форма за свещи за животни има ясна линия за формоване, дебела, мека и трайни.Температурен обхват е от -40 ° C до 240 ° C, така че може без проблеми да се използват във фурна, микровълнова печка и фризер. Разрез помага да извлечете готово изделие от калъпа.Ако искате да го използвате за направата на занаяти, различни от свещи, като гипсова форма, ръчно изработени сапуни и т., това е приемливо.Но можете да оставите малки назъбени ивици от вашите творения в областта на докосване около мястото на отваряне, просто използвайте шкурка, за да изгладят я. Нарежете отворена конструкция, за да се улесни вынимание свещи от форми.След това, като свещ се втвърдяват и сформуется, можете да го отворите по изсечени, след което се изважда. Има форма за ароматни свещи бяла мечка два размера.Малък на размер на 5,3 cm /2,09 инча в диаметър и 7.3 см / 2,87 инча височина.Размер на бяла мечка, произвеждано в голяма силиконова форма, е 6,5 * 10,6 см / 2,56 * 4,13 инча. Можете да използвате тези форми за производство на красиви свещи и настолен декор.Добавете ароматерапевтические масло в разтопени материали, за да направите ароматни свещи или ръчно изработени сапуни с различни цветове и стилове.Те ще станат идеални поделками за украса на вашата стая, а също и могат да бъдат използвани като привлекателен малък подарък за приятелите и семейството си. Тази мека и еластична силиконова форма за свещи за животни има ясна линия за формоване, дебела, мека и трайни.Температурен обхват е от -40 ° C до 240 ° C, така че може без проблеми да се използват във фурна, микровълнова печка и фризер. Разрез помага да извлечете готово изделие от калъпа.Ако искате да го използвате за направата на занаяти, различни от свещи, като гипсова форма, ръчно изработени сапуни и т., това е приемливо.Но можете да оставите малки назъбени ивици от вашите творения в областта на докосване около мястото на отваряне, просто използвайте шкурка, за да изгладят я. Нарежете отворена конструкция, за да се улесни вынимание свещи от форми.

Опции за продукта

Свързани продукти