.

.

SIGNA Лилаво Цвете Калъфки 18x18 Роза Декоративни Калъфки за възглавници Лилаво-Сиви Цветни Калъфки за Дивана Лилаво Легло и Хол Външни Калъфки за възглавници спално Б?

SIGNA Лилаво Цвете Калъфки 18x18 Роза Декоративни Калъфки за възглавници Лилаво-Сиви Цветни Калъфки за Дивана Лилаво Легло и Хол Външни

BGN 3.00

Наличност
На склад

Търсите начини да изявят цвят в дома си?Мечтаете за бюджетна метод за освежаване на своите настаняване?. 【4 опаковки само лилави декоративни покрива възглавница, без притурки за възглавници 】 Комплект от 4 лилаво покрива възглавница с размер 18x18 инча / 45x45 см, квадратни калъфки за възглавници за диван в цветенце с лилави рози, с подходящ размер, за да можете да поставите тези светло лилаво калъфки за открит вътрешен двор, мека мебел / дивана или на леглото. (Моля, да се допуска грешка в размер на около 0.5 ~ 1 инча за лилаво и сиви покрива възглавница от ръчно рязане и шиене). 【Канава лен】 Нашите лилаво калъфки 18x18, изработени от 100% висококачествена полиэстеровой плащаницата. дишащи и трайни калъфки от ленено платно, на които е удобно прислоняться или лъжа!Може да се използва за интериор хол и спални, както и за вашия интериор, мебели за двор на открито.С лилаво и сиво акцент, това са идеални декоративни пролетно-летните калъфки за възглавници!. 【ТЪНКА работа】 лилаво-сиви калъфки със скрит цип придават елегантен вид и позволяват лесно да поставите и извадите калъфки за възглавници.Плътни зигзагообразные шевове с фиксиране, за да се избегне разнищване и разкъсване.Лилави калъфки за възглавници с разпечатки с висока резолюция правят изображението purpurea рози ясен и ярък, не са избелели. (Забележка : отпред цветен принт, отзад, бежов лен). 【【Романтична лилаво начало декор】 Тези лилави калъфки за спалня, диван за хол, градинска мебели за двор, съчетават в себе си стил фермерска къща, реколта и ар нуво, вървят добре на мебели и комплекти, спално бельо. лилави декоративни възглавнички за сядане, добро и достъпно украса за вас, за да актуализирате вашия дом, хол, спалня, офис и автомобил, и т. Тези лилави калъфки - романтичен декор за Деня на Свети Валентин, Ден на Майката, годишнина, рожден Ден. 【Съвети за измиване】 Миещи калъфки за възглавници с цветен модел светло лилаво калъфки за възглавници с цветен модел може лесно да се отстранява за почистване, ръчно пране в студена вода, машинно пране.Да Не се избелва, да Не се сушат в перална машина при ниска температура, Не се гали.За да се измие хубаво да е модел от лилави рози, отвътре навън и се добавя пакет за пране. 【4 опаковки само лилави декоративни покрива възглавница, без притурки за възглавници 】 Комплект от 4 лилаво покрива възглавница с размер 18x18 инча / 45x45 см, квадратни калъфки за възглавници за диван в цветенце с лилави рози, с подходящ размер, за да можете да поставите тези светло лилаво калъфки за открит вътрешен двор, мека мебел / дивана или на леглото. (Моля, да се допуска грешка в размер на около 0.5 ~ 1 инча за лилаво и сиви покрива възглавница от ръчно рязане и шиене). 【Канава лен】 Нашите лилаво калъфки 18x18, изработени от 100% висококачествена полиэстеровой плащаницата.

Опции за продукта

Свързани продукти