.

.

SUNTONIO Разработена за iPhone 13 pro max Case [Никога не е жълт] Прозрачен и устойчив на удари Защитен калъф за вашия телефон, Тънък, Тънък калъф 6,7 инча (цвят на Мики)

SUNTONIO Разработена за iPhone 13 pro max Case [Никога не е жълт] Прозрачен и устойчив на удари Защитен калъф за вашия телефон, Тънък,

BGN 5.99

Наличност
На склад

* Специално предназначени за i Phone 13 pro max, не е подходящ нито за какво друго устройствоКалъф не прилагался до защитно фолио за екрана. * Този тънък калъф за мобилен телефон е идеален за вашия i Phone 13 pro max Case 6,7 ", е лесен за инсталиране и отстраняване, с напълно изравнени отвори за всички бутони, пристанища, динамика и камери. * Този калъф за мобилен телефон е много издръжлив и е изработена от екологично чист TPU, поликарбонат, той не само е без мирис, но и няма да се отрази на вашето здраве. * TPU осигурява здравина при внезапно падане и устойчивост на надраскване. Повдигнати рамка може по-добре да защитите вашият i Phone 13 pro max, облегает на фигурата, не прави вашият телефон, обемисти. запазване на чисто и на най-доброто усещане за задържане на телефона. * ПРАВЕТЕ ПОКУПКИ СЪС СИГУРНОСТ - ако не сте напълно доволни от покупката си, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. * Специално предназначени за i Phone 13 pro max, не е подходящ нито за какво друго устройство.Калъф не прилагался до защитно фолио за екрана. * Този тънък калъф за мобилен телефон е идеален за вашия i Phone 13 pro max Case 6,7 ", е лесен за инсталиране и отстраняване, с напълно изравнени отвори за всички бутони, пристанища, динамика и камери. * Този калъф за мобилен телефон е много издръжлив и е изработена от екологично чист TPU, поликарбонат, той не само е без мирис, но и няма да се отрази на вашето здраве. * TPU осигурява здравина при внезапно падане и устойчивост на надраскване. Повдигнати рамка може по-добре да защитите вашият i Phone 13 pro max, облегает на фигурата, не прави вашият телефон, обемисти. запазване на чисто и на най-доброто усещане за задържане на телефона. * ПРАВЕТЕ ПОКУПКИ СЪС СИГУРНОСТ - ако не сте напълно доволни от покупката си, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.

Опции за продукта

Свързани продукти