.

.

SOLUSTRE Чисти Лещи 8 бр. Засмукване Обектив Сензор за Въздух за Мини Растения Помпа За Почистване на Вентилатор Компютърна Клавиатура Камера за Пречистване на Екрани ?

SOLUSTRE Чисти Лещи 8 бр. Засмукване Обектив Сензор за Въздух за Мини Растения Помпа За Почистване на Вентилатор Компютърна Клавиатура

BGN 53.49

Наличност
На склад

Почистване на камерата : премахва частици, дори и тези, на които държи на статично електричествоЕлектронни комплекти за почистване : Почистване топчета от висококачествена материали и надежден за улавяне и по-добър контрол.Силиконовата вентилатор : идеален за отстраняване на часа, обектив, компютър и т., Натурална, екологично чиста и нетоксичная. Ергономичен дизайн канали улеснява улавянето на корупция и осигурява усещане за комфорт.Пратката включва 4 x вентилатор Характеристики -Почистване топчета от висококачествена материали и надежден за улавяне и по-добър контрол. - Идеален за отстраняване на часа, обектив, компютър и т.- работен въздушен топчета, за удобство на работа, задържане и отпускане, за изпускане на въздуха и премахване на замърсяването. - Бързо премахване на боклук, директно изтриване на не се изисква. - Размер : Приблизително 8,8 х 4 х 4 виж - Материал : силикон. - Подходящ за дома, студио, магазин, пътувания и т. Описание на стоката, Силиконова вентилатор търсите вентилатор?Този предмет ще бъде добър избор.комплекти за почистване електроника Този предмет представлява вентилатор за почистване часа, обектив, компютър и т. Помещение за почистване е Направена от висококачествен силикон, който има добра еластичност за по-дълга употреба.Отлично с широкото прилагане, без вреда за здравето.

Опции за продукта

Свързани продукти