.

.

Голяма Кошница за дрехи Fiona's magic 72Л, Детска Кошница за дрехи с Подвижна чанта, Сгъваема Кошница за дрехи за момчета и момичета с дръжки, Кошница за съхранение на игра?

Голяма Кошница за дрехи Fiona's magic 72Л, Детска Кошница за дрехи с Подвижна чанта, Сгъваема Кошница за дрехи за момчета и момичета с

BGN 10.13

Наличност
На склад

Материал EVAПодвижен калъф-подложка.Дръжки от памучни въжета.Плътни алуминиеви композитни панели плат Eva с чанта-линейно. 【Голям капацитет 72 л】 Тази количка за бельо размер на 15,7 "Д 11,8"Ш 23,6"В и голям капацитет 72 л може да побере вашата мръсни дрехи поне за една седмица.Можете да ги използвате в спалнята, банята, хола, детската стая и общежитието за организиране на вашите дрехи, играчки, книги, списания, кърпи и т., Който може да поддържа ред в стаята си и повече не е пряк бъркотия. 【Отделно стои и сгъваема】Кошница може добре да стои заедно с разтегателни и подвижни люльками, изработени от висококачествени стъклени влакна, без повече досадни развалов!Тази сгъване на количката лесно да носите със себе си, когато отидете на пътуване / на пикник, а също така тя може да се сгъне, за да се спести място в дома си. 【Материал премиум-клас】 Тази количка за бельо е изработена от 3-слойного futon платно, което е достатъчно издръжлив за използване.Дръжката е от дебела памучна въжето издържа на не по-малко от 22 килограма дрехи, и му е по-лесно да се пренасят в спалнята, банята, пералнята, детската градина и на всяко друго място. 【Материал премиум-клас】 Тази количка за бельо е изработена от 3-слойного futon платно, което е достатъчно твърдо, за използване в рамките на една година.Дръжката е от дебела памучна въжето издържа на не по-малко от 22 килограма дрехи, и му е по-лесно да се пренасят в спалнята, банята, пералнята, детската градина и на всяко друго място. 【Бележки】 Моля, обърнете внимание, че количката се сгъва при транспортиране, така че има някои гънки, но не се притеснявайте, можете да използвате отпариватель за премахване на гънки.По някаква причина, поради която не сте напълно доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да реши всички проблеми и да се гарантира вашето удовлетворение.

Опции за продукта

Свързани продукти