.

.

Качеството на V-Образни Скучни адаптер за пробиване на кръгли пръчки на Стругове инженерни станове ((на ТЪНКИ Морз MT2))

Качеството на V-Образни Скучни адаптер за пробиване на кръгли пръчки на Стругове инженерни станове ((на ТЪНКИ Морз MT2))

BGN 0.67

Наличност
На склад

Наличието на стягащи части за задържане на работа на място в V-образна канавке за да се избегнат всякакви инцидентиДиаметърът на главата е 62 мм. диаметърът на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 8 мм. диаметър на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 40 мм. Идват 5 сменяеми релси втулок от закалена легирана стомана диаметър 6,8,10,12 и 16 мм, за да се адаптира към различни размери тренировки и предоставяне на минимална счупване на тренировки.Качеството на V-образни адаптера в хвостовике MT2 за задно седло на струг - Изработени от висококачествена инструментална стомана.Наличието на стягащи части за задържане на работа на място в V-образна канавке за да се избегнат всякакви инциденти.Диаметърът на главата е 62 мм. диаметърът на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 8 мм. диаметър на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 40 мм. Идват 5 сменяеми релси втулок от закалена легирана стомана диаметър 6,8,10,12 и 16 мм, за да се адаптира към различни размери тренировки и предоставяне на минимална счупване на тренировки.Качеството на V-образни адаптер в хвостовике MT2 за задно седло на струг - Изработени от висококачествена инструментална стомана.Качеството на V-образни адаптер в хвостовике MT2 за задно седло на струг - Изработени от висококачествена инструментална стомана.Наличието на стягащи части за задържане на работа на място в V-образна канавке за да се избегнат всякакви инциденти.Диаметър на главата 62 мм. диаметърът на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 8 мм Максимален диаметър кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 40 mm 5 Сменяеми релси втулок от закалени стоманени сплави 6,8,10,12 и 16 мм идват, за да се адаптират различни размери тренировки и предоставяне на минимална счупване на тренировки.

Опции за продукта

Свързани продукти