.

.

Начална Стикер Vinyl Happy Room Стикер САМ Decor Art Wall Великден Начало Декор Самозалепващи се Стикери За Стени (Многоцветни, един размер)

Начална Стикер Vinyl Happy Room Стикер САМ Decor Art Wall Великден Начало Декор Самозалепващи се Стикери За Стени (Многоцветни,

BGN 2.00

Наличност
На склад

Стикер на стената от 1 бр Извадете хартията и след това залепете На стената, лежеше един От Средата Наляво И надясно.Може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стените, автомобилната плочки, стъклени мебели и т. Не са подходящи за мръсни или неравни повърхности.Характеристики : Сменяема.Залепете в съответствие с картина или направете с ръце по Своя собствена идея.Vinyl стикер за дома Happy Room, стикер "Направи си сам", художествена стенни Великден стикер за домашен интериор, самозалепващи стикери за стена Материал : PVC и високо качество1 бр. стикер на стената, стил : стикер на стената, махнете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно.Залепете в съответствие с картина или направете с ръце по своя собствена идея.Може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стените, автомобилната плочки, стъклени мебели и т. Не са подходящи за мръсни или неравни повърхности.Характеристики : Свалящ филм 70 см x 45 см. не е необходимо, просто махнете отметката и залепете това, което искате да премахнете пепел и мазнини, дръжте го сух и чист.Уверете се, че повърхността е гладка, не приклеивайте по грапава или неравна повърхност.

Опции за продукта

Свързани продукти