.

.

Висящ Органайзер HSLFUAI с Джобове за Банята, Зад Вратата на Спалнята, Умывального Маса, Висящ Органайзер, Врата Органайзер с 3 Подут стената куки (3 слоя, Сив)

Висящ Органайзер HSLFUAI с Джобове за Банята, Зад Вратата на Спалнята, Умывального Маса, Висящ Органайзер, Врата Органайзер

BGN 1.33

Наличност
На склад

▶【Добър материал】 е Изработена от висококачествена тъкан, плътен и здрав, не е лесно да се колебае, без мирис, по-надеждно съхранение ▶【Разумна планировка】 Многоразмерный джобен дизайн, големи и малки предмети в къщата може добре да се класифицира и съхранява, им е лесно да вземат и въвеждането им е по-удобно да се организират. ▶【Няколко сценарии】 Врата висящ органайзер можете да се мотае в банята, зад вратата, спалнята, кухнята, тоалетната. ▶【Стенен дизайн】 Стенен дизайн ви позволява да съхранявате повече, не заема място, пълно използване на вертикалното пространство за съхранение, не се нарани стената, удобно за съхранение. ▶【Конструкция с по няколко мрежи】 Различни размери позволяват да се съхраняват различни видове предмети.Можете да изберете подходяща чанта, за да вземем нужните ви предмети.

Опции за продукта

Свързани продукти