.

.

Комплекти завеса за душ с ягоди Seorsok, 4 предмета, Сладки Розови Комплекти декор за Баня с подови изтривалки на разположение, включват Водоустойчива Завеса за душ, Не?

Комплекти завеса за душ с ягоди Seorsok, 4 предмета, Сладки Розови Комплекти декор за Баня с подови изтривалки на разположение,

BGN 2.33

Наличност
На склад

❤Материал ПРЕМИУМ-клас : 100% полиестерен платТози набор от завесата за душа е изработен от екологично чист полиестерни влакна, който е водоустойчив, мек, приятен за кожата и дълготраен.Може да се използва в продължение на дълго време. ❤Подложка за тоалетна и мат тип U : Постелки за баня са изработени от висококачествена гъба, кърпа.Текстурата е мека и нескользящая. Притежава силна адгезией към пода, и той не ще бъде лесно да се преместят.Супер впитывающийся и бързо изсушаване. ❤Информация За размер : Размер на пердета за баня с подсолнухом : 70,8 "L x 70,8" W, размер на подложка за баня : 29,5 "L x 17,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 17,3 "L x 14,9" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L x 14,9" W. Този размер е комплект за баня подходящ за повечето бани или тоалетни. ❤ Няколко варианта на стилове : Дизайн със специален и елегантен мрамор от розово злато, розов нос, хубави леопардовым принтом и ягоди, модел за мигли от розово злато (здравейте, прекрасни).Тези комплекти завеса за душ прекрасни благодарение на високо качество на печат.Не е размазано и цветът не избледнява.Той не само носи практическа функция, но и може да се използва като декорация на банята, които допълват пейзажа. ❤ Лесна инсталация и поддръжка : Нашите тъканни втулки за завеси за душ се предлагат с 12 безплатни пластмасови люверсами, което ви позволява лесно да инсталирате на пердета с халки за завеси за душ.Тази завеса за баня е идеално подходящ за къщи, апартаменти, хотели, къмпинги, общежития и други случаи.Плат подплата за завеси за душ може да се пере в машинно пране със студена вода и се закача да изсъхне за постигане на най-добър резултат.Не отбеливайте и не сушете в перална машина.Той е траен и не се скъса.Мека на допир и добра влага функция.Защо избра точно нас ?Seorsok - производител на домашен текстил, специализирана в занавесках за душата.Ние ще ви предоставим добър избор.Seorsok продължава да разработи по-качествени продукти, осигуряване на по-качествени услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти