.

.

Ronyme Класически Скоба за Астронавти, Писалка за телефон, Тенис на маса Сгъваема, с Доста Стойка, Универсална Скоба За Телефон, Смартфон, Мобилен Телефон за Спални, Зе?

Ronyme Класически Скоба за Астронавти, Писалка за телефон, Тенис на маса Сгъваема, с Доста Стойка, Универсална Скоба За Телефон, Смартфон,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Универсална съвместимост : Нашата група astronaut е подходящ за всички смартфониИндивидуален дизайн : Уникален модел астронавти-космонавта показва вашата индивидуалност и е идеално за всеки повод.Удобства : Тази поставка за астронавти устойчив на износване и надраскване, лесно я нарани, и тя има дълъг срок на служба.Удобство : Тази група за телефон удобен и практичен за гледане на телевизия. Материал : Този държач за мобилен телефон, произведен от материали с добро качество, който е здрав.Описание : - Материал : Този държач за мобилен телефон, произведен от материали с добро качество, който е здрав. - Удобство : Тази група за телефон удобен и практичен за гледане на телевизия. - Характеристики : Тази поставка за астронавти устойчив на износване и надраскване, лесно я нарани, и тя има дълъг срок на служба. - Индивидуален дизайн : Уникален модел космонавта-космонавта показва вашата индивидуалност и е идеално за всеки повод. - Универсална съвместимост : Нашата група astronaut е подходящ за всички смартфони.Параметри : -Материал : Таблица с размери : 7 см x 4 см/2,76 инча x 1,57 инча Опаковката включва : 1 скоба за телефон Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Опции за продукта

- Material:
Size Chart:
7cmx4cm/2.76inchx1.57inch:
Package Includes:
1 Phone Bracket:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Свързани продукти